Foto bij episode 2: Unicorn boost!

Dylan,Mark en Kazuya zaten in hun clubhuis op het schoolterrein.De officiële trainingen van de voetbalclub waren op maandag,woensdag en vrijdag maar op de andere dagen stond hij open als je zelf wilde trainen.EN dat deden Dylan,Mark en Kazuya altijd. Mark trok zijn voetbalshirt aan en ging aan het tafeltje zitten.
'He Kazuya we zaten eraan te denken of ik en Dylan niet een hissatsu konden doen.Met alleen jouw spinning shot redden we het niet en bovendien ga jij morgen weg.' Zei Mark. Kazuya keek op.
'Klopt.Maar wat is mijn aandeel daarin?' Vroeg Kazuya verwarrend.
'Jij bent goed in het verzinnen van een hissatsu.' Antwoorde Dylan. Kazuya knikte en begon na te denken. Spinning shot en the pegasus waren ook zijn ideeën geweest.Wat nou als twee spelers tegelijk tegen een bal schoppen?Dan zal hun energie in de bal gaan.
'Ik weet wat!' Zei Kazuya enthousiast.Mark en Dylan keken nieuwsgierig naar Kazuya.
'Als jullie de bal tegelijk schoppen zal de energie erin voor veel kracht zorgen.' Legde Kazuya uit.
'ALright! We beginnen meteen!' Zei Dylan enthousiast en sprong van zijn stoel.Mark knikte. 'Klinkt goed,Kazuya.'
De drie liepen naar buiten.Kazuya legde een bal in het midden en liep naar de zijkant van het veld.
'Klaar?' Vroeg Kazuya en Mark en Dylan maakte zich klaar om een sprint te trekken.
'3..2..1 GO!' Riep Kazuya en Mark en Dylan sprintte van hun plekken af richting de bal.Beide schopte ze op de bal maar Dylans voet kwam tegen Marks enkel aan waardoor Mark naar achter viel.Dylan trok Mark overeind.
'Gaat het?' Vroeg Dylan bezorgd.
'Tuurlijk.Het was niet zo hard.' Antwoorde Mark en legde de bal weer op zijn plek.Ze gingen weer op hun plek staan.Kazuya telde af en ze rende weer op de bal af.Om de bal een verscheen paarse gloed maar al snel kaatste de bal hun af.Dylan en Mark deden het nog een keer.Ze hielden de bal langer aan hun voet en de paarse gloed werd duidelijker rond de bal.
Herhalen.Weer op de bal af.Maar deze keer was het anders.Een eenhoorn verscheen in paars boven de bal.Daarna brak het in duizend kleine stukjes.Dylen en Mark werden weggeblazen door de kracht en de bal vloog de lucht in.Mark draaide zich op zijn buik en zag een paar meter verder DYlan tegenover hem liggen.De bal kwam stuiterend tussen hun in.
'Dat was zo gaaf!' Riep Kazuya.Mark en Dylan knikte.
'Nog een keer!' Zeiden ze tegelijk.Ze sprong op,ondanks hun kreunende spieren van de klap,en renden weer op hun plek.
'Staan jullie klaar...3..2..1 Go!'

2e hoofdstuk.ik moet er echt aan wennen om kort te schrijven anders had ik allang deze 2 hoofdstukken samen geschreven met nog meet erbij:P

Reageer (1)

  • DeNaamIsGideon

    Wat nou als twee spelers tegelijk tegen een bal schoppen?Dan zal hun energie in de bal gaan.

    No shit.
    Het is echt niet alsof dat bij ALLE twee persoons schoten is

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen