Foto bij episode one: Rosary School

eerste hoofdstukje is iets van 2 weken geleden ofzo(een paar weken) voordat Ichinose naar Japan is gegaan

ps niet volgens het originele verhaal maar Domon is naar amerika gegaan om samen met ichinose terug te vliegen en aki te verassen. Ichinose wordt hier gewoon Kazuya genoemd omdat je in de anime ook ziet dat mark hem zo noemt en ze zijn in amerika dus is het ook logischer dat je voornamen gebruiken en geen achternamen en/of met -kun-san-chan

pps ik schrijf dit in kortere hoofdstukjes als normaal.ik schrijf nu als verteller maar ik kan eventueel het verhaal ook doen uit mark's pov.jullie mogen kiezen

De bel van de laatste les ging in de Rosary School in Amerika. De leerlingen pakten hun tassen in.De docent deelde nog snel de toetsen uit van aardrijkskunde. Dylan pakte zijn toets en Mark zag hoe Dylan zijn hoofd zuchtend in zijn nek gooide. Mark pakte zijn toets en keek erop. Een 8,4 he? Simpel. Mark liep naar Dylan toe en ging op zijn tafeltje zitten tewijl Dylan zijn laatste spullen inpakte.
'Weer een onvoldoende?' Merkte Mark vragend op terwijl Dylan zijn toets boos in zijn tas propte.
'Een 4,6! Wat is er for godsake dan ook leuk aan aardrijkskunde?!' Reageerde Dylan.
'Het is best interresant. De grond veranderd door het weer en met andere grond moet je letten op hoe je speelt.Als de grond nat is kan de voetbal minder stuiteren.' Zei Mark en keek op toen \Kazuya naar ze toe kwam lopen.
'He Kazuya wat heb jij?' Vroeg Dylan in de hoop dat hij niet de enigste was met een laag cijfer.
'Een 6,7.Ik had niet zo goed geleerd.' Gaf Kazuya toe.
'Wedstrijd van vorig avond?' Raadde Mark.Kazuya grijnsde.
'Je hebt wat gemist.Die 2e bal maakte een bounce en de keeper kon niets meer doen.' Vertelde en Dylan haakte in en,al naar buiten lopend, gaven ze Mark een samenvatting van de wedstrijd. Toen ze eenmaal buiten stonden waren ze uitgepraat.
'Zullen we dan maar gaan trainen voor onze wedstrijd?' Merkte Mark grijnsend op en met z'n drieën renden ze naar het school voetbalveld.

Eerste hoofsstuk...en?

Reageer (1)

  • Pkmnfan

    coool bedacht man!;D
    ghehe, moet maar snel weer een hoofdstukje van UL makenXD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen