Foto bij Let's be gentle

Alloha allemaal!

ZOals jullie de afgelopen dagen misschien lichtjes gemerkt hebben, is dat ik iets minder stukjes post. Dit klopt. Er zitten namelijk examens voor me aan te komen en ik heb het ook erg druk met mijn manuscript wat ik aan het afschrijven ben. Natuurlijk zal er iedere dag minimaal een stuk komen, maar ik hoop dat jullie er begrip voor hebben dat het iets minder word. Natuurlijk, ik schrijf altijd met voorraad, en ik wil niet dat die slinkt, dat als ik bijvoorbeeld een paar dagen geen tijd heb, jullie dagen niets te lezen hebben. Meestal zal er in het weekend en aan het einde van de week iets meer worden gepost, maar ik kan geen garantie geven dat er elke dag minimaal 2 a 3 keer wordt gepost.
Hopelijk hebben jullie er begrip voor, leesze en laat een comment achter!

Yours truly.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • SuperrCarrot

    Zoals gewoonlijk weer abnormaal goed geschreven. En of course snap ik dat je minder plaatst, school/opleiding, en examens al helemaal, gaan nu eenmaal voor. Heel erg veel succes!

    1 decennium geleden
  • Wynter

    (:

    1 decennium geleden
  • Someday

    Thank god, ze zijn weer veilig, voor nu. Want je weet nooit wanneer jij er weer voor zorgt dat alles omslaat! En Nicole leeft weer, aah gelukkig maar. Want ze mog niet dood. En Tink is ook weer helemaal lief, wat fijn toch allemaal. Het maakt niet uit dat je niet zoveel schrijft, we begrijpen het wel, dat soort dingen komen nou eenmaal voor Quizlet! Heeeel veel succes alvast met het leren enzo, you can do it. Oooh ik ben echt blij dat alles weer goed is, en iedereen weer happy chappy is, maar het duurt niet voor lang ben ik bang..

    1 decennium geleden
  • cookie00

    Geeft niet veel succes

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Maakt niet uit:)
    Ik vind één keer per dag al best veel!:)
    Zijn mensen die dat niet doen, dus het is fijn in ieder geval elke dag wat te krijgen:) Kijk nu al uit naar die van morgen!:D
    Super stukje trouwens weer;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen