Lucky you, ik heb vandaag meer tijd, dus dat zijn al twee stukjes! Jullie dachten zeker dat jullie het nu te weten zouden komen, jammer jammer;p

Ohja, ik heb nieuws! Ik ben begonnen met een beetje een poging doen tot een nieuwe story op word alleen nog maar. Dus zodra het geactiveerd is zet ik hier de link.
Enn ik weet echt niet meer wat ik methaar geheim moet, vandaar dat - dat zo'n beetje ten einde loopt, maar ik wil eigenlijk niet dat -dat dan ook betekend dat heel het verhaal af is, tenzij het saai word, dan moeten jullie en dat sws zeggen!
En last one, slecht nieuws! Ik ben vanaf zaterdag morgen tot maandagavond op vakantie, op een camping zonder fudging internet! Dus dat is sws drie dagen niet, want ga er maar niet vanuit dat er maandag dan nog eeen komt..sorry guys!;$

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • YourLittleEl

    1Derful ;o
    xxxxx

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven (H)
    super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal (H)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    nu weten we het nog niet

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Ik had al zo'n gevoel dat we het nog steeds niet te weten gingen komen. Zo frustrerend! Want je denkt altijd 'nu ga ik het te weten komen' en dan bij het volgende hoofdstukje, weet je het nog steeds niet!
    I Love This Story!<3
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen