Foto bij Invitations and awkward moments

Omg-de-Omgie! Weer top 5 dagje! Niet alleen met mijn verhaal, maar ook met mijn quiz; die staat al de hele dag op 1 xD. Awesomeheid!
Aaien jullie de kudoknop voor me zodat we hoger komen? I'm dying for you're reacties guys!

84 ABO'S!

Someday en alle andere lezers met examens; succes!

Hope ya guys like it =D.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Istina

    AHAHAHAHAHAHAHA ZE GAAT ER ANDERS BEHOORLIJK GOED MEE OM VOOR EEN KLEIN ZUSJE! (; Oké, dat had niet in caps lock gehoeven, maar dan nog: AHAHAHAHAHAHA. Alright, snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • xJustSmilex

    snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • Faery

    N'aaww!
    Hahaha, gênaaantt. Omfg dat feest word awesome en superleuk enenen :'D

    1 decennium geleden
  • Mundane

    haha, snel verder! :D

    1 decennium geleden
  • Someday

    Hihi, nou ik denk dat je succes geholpen heeft, want het is echt geweldig gegaan. Als het goed is komen zo de antwoorden online, dus ik ben heel erg benieuwd. Oeh een bal, ik wil ook een keer naar een bal.. Maar ik zou niet weten hoe. Wel hadden we bij ons op school een 'gala' nou dat stelde ook niet veel voor. Het enigste verschil met een normaal schoolfeest was dat de meisjes allemaal jurkjes droegen. En Peter en Anna zijn weer helemaal happy chappy samen. Isn't life beautiful? Oeh en Peter in een smoking? Sounds good to me. Oké ik ben ondertussen naar de antwoorden gaan kijken, en yes. Voor Engels tussen de 8,4 en 9,6. Maar ik had maar vier foutjes gemaakt, dus ik ga eigenlijk wel uit van een 9. Oh ik ben zo blij nu. En jij had geschreven, wat me nog blijer maakt. En het is lekker warm weer! En ik ga vanavond wat lekkers eten, tjonge wat is het vandaag toch een leuke dag. Nou hopen dat de rest van de week ook zo leuk wordt. EN JE HEBT BIJNA 100 ABO'S! Dit moet gevierd worden met nog een hoofdstuk:Y) En ik moet zo weer leren, bah. Ik heb gewoon geen sociaal leven voor drie dagen. Niet dat ik echt een sociaal leven had voor de examens hoor, maar in ieder geval meer dan nu. Oh wat een zelfmedelijden weer, hihi. PETER IS LEUK. Hihi Nicole haar opmerking, oh god, als iemand dat ooit tegen mij zou zeggen zou ik een gat in de grond maken en mezelf daar braaf in stoppen. Awkward..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen