Foto bij Welcome to the execution of your beloved one

Remember dat ik gister vertelde dat ik gister vertelde dat ik serieus bij een stukje heb zitten huilen? Nou dat is het stukje ná dit stukje. Desalniettemin lijkt dit me een goed opwarmertje.
Enne, na twaalven is het nieuwe ronde, nieuwe kansen dus zou je een kudo willen achterlaten? Zou tof zijn!
Morgenochtend volgt er een nieuw stukje :).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • xMoony

    NEE ANNA D;

    1 decennium geleden
  • EliseStyles

    NEE!! Please niet doodgaan!! (huil)

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    Jij krijgt het wel iedere eer voor elkaar zo'n spannend stukje te activeren als ik naar school moet, een toets heb en dus iedere eer ipv bij de toets met m'n gedachtes bij dit verhaal zit =D
    Maaar pleeeease, laat Anna nog leven. She can't die! Dan zou dit vehraal over zijn!
    Of moeten we nu met z'n alle: I do believe in Anna, I do, I do gaan zingen =)

    1 decennium geleden
  • Someday

    Oh mijn god. Alsjeblieft laat Anna niet dood gaan, alsjeblieft. Ik kom je hoogst persoonlijk opzoeken! Maar je zei dat je moest huilen, en dat betekend niet veel goeds. Maar laat haar niet sterven, alsjeblieft. Dat zou het meest verschrikkelijke einde zijn dat ik ooit gelezen heb. Dat geld trouwens ook voor Peter. Ze moeten leuke vliegende kindjes krijgen.. VERDOMME. Die kut Sage, als ik ooit iemand tegen kom die zo heet, kan die maar beter heel hard beginnen met wegrennen. Oh alsjeblieft laat haar niet dood gaan, ik smeek het je. EN JE STAAT IN DE TOP. Maar dat neemt niet weg dat Anna niet mag dood gaan. Meh. Peter móét haar kunnen redden, er moet een manier zijn! Er is altijd wel een manier. Vooral met spreuken en vloeken. Oh alsjeblieft! Ik heb even de keren dat ik alsjeblieft zei, dik gedrukt gemaakt, voor het extra effect. Dat vond ik namelijk wel wat hebben:Y)

    1 decennium geleden
  • pratdragon

    NOOOOOOOOOOOOO.
    Wat is dit? Eerst romantische liefde en nu brute moord. Ik ben gebroken. Ik kan dit allemaal niet meer aan toch zo.
    Maar wel lief van je dat je nu nog activeert, en ik kan eigenlijk niet wachten tot het volgende stuk, maar het leven is hard.

    Enne, Peter, mijn raam staat wijdopen c;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen