Ik loop achter hem aan naar zijn kamer, zijn kamer waar ik kwam als zijn vriendinnetje. Nu gewoon als vrienden. We gaan op zijn bed zitten en dan valt hij achterover en ligt hij languit op zijn bed. Ik doe hetzelfde. Ik voel dat hij me iets wil zeggen, maar het enige wat er is is een pijnlijke stilte.
'Het spijt me.' zegt hij dan uiteindelijk. Hij kijkt me aan met zijn mooie blauwe ogen.
'Het geeft niet, het is goed nu.' zeg ik. Het is zo'n schatje, we hebben het allang goedgemaakt en nu zegt hij nog steeds sorry!
'Ik zit er nog steeds mee! Ik was gewoon zo gemeen.' zegt hij terwijl hij naar zijn plafond staart. Hij ligt met zijn handen in zijn nek waardoor zijn shirt iets omhoog gaat en een stukje van zijn sixpack tevoorschijn komt.
'Dat maakt nu niet meer uit, het is echt goed nu!' zeg ik als ik me eindelijk weer kan concentreren.
Hij kijkt me aan en haalt zijn handen uit zijn nek en draait zich naar me om. Dan voel ik zijn hand tegen de mijne, ik houd zijn hand goed vast. Hij kijkt me aan en kijkt dan naar mijn mond. Ik kijk hem aan sluit mijn ogen. Ik voel zijn warme, zachte lippen op de mijne. Hij duwt op de lichtknop en dan liggen we in het donker. Hij trekt zijn shirt uit en trekt daarna mijn hempje ook uit. Ik voel zijn sixpack tegen mijn buik, en heel even twijfel ik hierover. Maar daarna ook niet meer!

Reageer (1)

  • HNLLZ1D

    Omg..
    Ongemakkelijk...
    Sorry moest ff :P
    SNEL VERDER!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen