Foto bij Birthday wishes and hateful promises

Zo lieve lezertjes,

Nog een stuk. En OH EM GEE. Ik ben nu serieus aan het huilen he? Echt aan het huilen. Soms overstijgt hetgeen wat ik schrijf mijn eigen gevoelens. Soms vind ik de dingen die ik schrijf zo eng, dat ik niet verder durf te schrijven, terwijl ik me afvraag hoe ik dingen kan bedenken die ik zelf veel te eng vindt (I mean like, serious! Toen ik begon te schrijven over die kraaien, werd ik laatst lastig gevallen door vier hele brutale zwarte raven! Creepy!) Maar nu word er dus enorm emotioneel van, misschien omdat ik iets aan het schrijven ben waarvan het echt heel erg zielig is (en met My heart will go on op de achtergrond als het perfecte nummer...) ik hield het net echt niet droog, gheheh. Over een aantal stukken zullen jullie lezen wat ik bedoel :). Tevens wil ik jullie melden dat het tweede stukje van morgen het eerste Peter POV zal zijn. Dus jullie wachten wordt beloond xD. Als ik morgen een derde stukje plaats ( I guess so, heb nu een aardige voorraad.) zal dat ook grotendeels Peter POV zijn. Dus. Maar goed, jullie comments... Jullie schrijven daar bijna net zolang over als ik over mijn stukjes geloof ik, hahah. Ze zijn zo lang! Echt tof om te lezen. You guys are real dedicated fans an d I like that <3. Nu le parte numero 3 van vandaag:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • EliseStyles

    Tut-tur-tut... Petertje toch...(N)
    Meisjes vinden het niet leuk als je ze vergeet... Misschien heeft hij wwat meiden-lessen nodig.
    Of juist niet, want wij vinden hem leuk zoals hij is ;)

    1 decennium geleden
  • Tucker

    oh god, Peter toch... :/

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Peter weer(N) jongens weer :X

    Kan niet wachten tot je verder gaat (K)(H)

    1 decennium geleden
  • Someday

    Peter is echt een asshole in dit stukje. Ik had hem zo hard geslagen als ik haar was, of geknepen of iets anders pijnlijks. En dan nog wel op avontuur met Tigerlily? Say what?! Eigenlijk had ze weer een taart moeten maken om die weer eens een keer in zijn gezicht te gooien, vorige keer hielp dat hem ook. Ik ben een bad aan het vol laten lopen dus een heel erg lange reactie zou dit deze keer niet worden, maar dan maak ik hem de volgende keer wel gewoon extra lang! Peter moet nu echt wel iets verdomd goeds willen doen, wilt hij dit goedmaken met die arme Anna. Ik blijf het leuk vinden dat ze Anna heet, hihi. Meh, gelukkig is Tinkerbell in ieder geval nog niet aan het irriteren. Pff Peter.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen