Vorige keer:
Ze zijn echt saai. Je zou dit misschien nooit denken, maar voor mij is heel de dag naar televisie kijken, saai. Ik sta recht en ga naar boven. Ik doe snel mijn schoenen aan en neem een dikke, wollen trui. Ik doe die aan, boven mijn kleedje en ga terug naar beneden.
'Waar ga je naartoe?' vraagt Tom.
'Even wandelen', antwoord ik.
'Ik ga mee', zegt hij.
'Nee! Ik ga liever even alleen, dan kan ik wat nadenken', zeg ik.
'Oké dan', zegt Tom. Ik hoor dat hij toch een beetje bang is. Hij blijft nog steeds denken dat ik ga weglopen van hem. Vooraleer ik dat doe, moet er toch al iets ergs gebeurt zijn. En de kans dat er iets ergs gebeurt,is klein. Allez, dat hoop ik toch. Ik druk nog een kus op Tom zijn wang en ga dan het huis uit. Het waait eigenlijk redelijk hard en de bladeren dwarrelen al naar beneden. Het is al herfst aan het worden. Herfst is eigenlijk een erg droevige periode, vind ik. Alle bomen worden kaal, het regent vaak. Je hebt de raarste weersomstandigheden en modder, veel modder. Het is mooie eraan is dan weer de gekleurde blaadje. Groen, rood, geel, oranje en bruin; dat zijn de voornaamste kleuren. Alles mooi door elkaar. Een echte zondvloed van kleuren. Wat ik het allerleukste vind, is de wind die hard door mijn hare waait. Ze streelt mijn gezicht even en verdwijnt dan.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • TomMeGailerd

    Moooi :D

    1 decennium geleden
  • Billchen89

    snell verder aubb

    1 decennium geleden
  • KarrxTomx

    hij is gewoon super meiss!

    en yaaay you're gonna use my idea ^^





    iloveyou! <3

    1 decennium geleden
  • YourAngel

    oe lief!!!!!sne verder
    X

    1 decennium geleden
  • evaheroo

    hoe cute !

    Weiter

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen