Foto bij I'm here to get you and there's no way out

Goedemiddag lezertjes :).

Het is weer tijd voor een stukje (& vanavond nog een :)) maar dat onder een voorwaarde: kudo's & comments (a). Het vorige hoofdstuk is vandaag 38 keer (op het moment van schrijven) bekeken en er zijn 11 kudo's gegeven... Als je het echt leuk vind, dan zie ik die waardering graag :D. Om in facebook termen te spreken: "vind ik leuk".

Goed, enough of the bullshit - let's write a freakin story!

@SQquidward, onderstaand stukje voldoet dat denk ik wel aan je wensen :').

@1Dforlife, he is :Y).

@Elly4ever, nou in dits tukje zit wat spanning, dus dat komt mooi uit :D.

@EliseStyles, he did. & De Lost Boys zijn ook leuk xD.

@Spotgaai, iedere reactie is perfect! Het is een blijk van waardering en aandacht en moeite en in mijn ogen perfect. & aaaah *bloost* dankjewel :D!

@Someday, wauw, mooi that I made you're day. Grappig hoe dat in zo'n ochtendritueel sluipt, voel me wel vereerd xD. Hahah, om de tien minuten? *telt* dan heb je al zo'n 42 keer ververst! Wow! Dat is te veel eer hoor xD. Thee is heerlijk :)! Ik houd van groene thee, bosvruchten (geen giftige, zoals Anna for instant :'].) en sinaasappel thee, oh en bijna alle buitenlandse smaken van lipton & turkse thee xD. Zoals je leest, houd ik best wel van thee xD.

@LoLiiPoP24, it is :D!

@Whitelips, I knew it! Achteraf zat ik te twijfelen xD. Ik bin meer von et betuwsche sieg moar xD.

@Faery, het is inderdaad stilte voor de storm xD. Hierna nog een opwarmertje en dan begint het echte werk xD.
Hier nog een! Ik zit ook binnen :'). Nu dan. Ga zo denk ik maar de boel naar buiten verplaatsen en lekker in de tuin liggen :'). Hmm, een schildpad? Houd ik niet zo van xD.

@Noelle1D, ja idd! Topcommentors hiero!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Elizabetha

    Haha, ik leef al m'n hele leven in hartje Nederland xD
    Oeeeeh! Ik vind die Sage een creeeeeepy mens.
    SNEL VERDER!

    1 decennium geleden
  • Knives

    Hij is zo lief aah ik hou daar gewoon van! <3
    Alles is zo perfect, lijkt het dan tenminste.

    Ik hoop echt dat je er vanavond nog een hoofdstuk op kan zetten, ik kan niet wachten!

    1 decennium geleden
  • EliseStyles

    Aaahw Peter is zo lieff!!
    En Sage is een beetje eng. Toen ze zei: 'Ik kom je halen, Anna! Het word tijd!' kreeg ik een mini-hartaanval en ging er van ales door mijn gedachten. Zoals , zou Sage samen werken met de Kraaien of zou ze hun juist gebruiken. Of werkt ze samen met Hook, die overgins ook best creepy eng is.
    Normaal ben ik nooit bang voor Hook, hij is gewoon een mannetje met lang sluik haar en een snor en een donkere blik en nu ik dit zo typ geef ik mezelf de creeps...
    Net zoals ik een vriendin probeerde te plagen door een aflevering van Dexter te beschrijven en toen kon ik zelf niet slapen. Dom zoals ik dus was...
    Maargoed, Dexter heeft niets te maken met dit awesome verhaal. Dus er zal niemand in elkaar gehangen/gehakt worden *rilt*

    anyways, snel verder !!_O_

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    Haha, ik heb ook wel eens een hoofdstuk van 666 woorden xD Duivels getal, duivels hoodfstukje :P Hoeveelste hoofdstuk is dit eigenlijk? Geen idee =) Whooojow, ik krijg even een krnat naar m'n hoofd gegooid :3

    En Dear god, Switch me with Anna. I don't care about Saga, I wanna lie next to Peter =) Who's half-naked =D
    Weetje, het gaat nu heel awkward klinken, maar ik zie 3 keer in een week half naakte jongens =D Ja dat klinkt raar hé =) Maar ja, shit happens als je een zwemmer bent >.<
    Serieus, het enige wat ik vandaag gedaan heb is schrijven, Peter Pan en Return to Neverland kijken en wachten tot er weer een hoofdstukje van mijn favoriete verhaal kwam =D En daar reageer ik nu op =)

    1 decennium geleden
  • Someday

    Yeah Peter is veiligheid, en leuk, en hij droeg alleen een boxer, talking 'bout sexy. Die creep moet maken dat die weg komt en Anna met rust laten! Die arme meid, komt ook naar Neverland, wordt ze van alle kanten bedrogen en aangevallen etc. Hmmm nou volgens mij heb ik hem nog wel vaker ververst! Want iedere keer als ik een bladzijde uit mijn maatschappijleer twee boek gelezen had mocht ik van mezelf kijken. En soms als ik afgeleid werd tussendoor ook. Dat komt neer op zo'n 56325428 keer. Nee grapje, ik heb geen idee hoe vaak, maar wel vaak in iedeer geval. Thee is ook gewoon lekker, volgens mij drink ik op een dag zo'n 10 koppen thee. Alleen nu is mijn aardbeien thee op, en ik kan niet naar de supermarkt want me fiets is kapot, en lopen is gewoon echt te ver, en me moeder is werken en me vader heeft geen zin om boodschappen te doen, dus ik zit nu met een erg heftig dillema, zo als je wel leest. En omdat me oudets alleen maar een vreemd soort oplos thee drinken - die te ranzig voor woorden is - hebben we ook gewoon geen andere thee meer in huis. Tja voor jou verhaal maak ik gewoon tijd vrij, en ik lees een hoofdstuk altijd vijf keer ofzo voordat ik een reactie plaats, en daarna nog eens. En dan zo tussendoor als ik me niet kan concentreren. I'm a very dedicated fan:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen