'ook goeiemorgen..' mompelde ik toen Sarah gierend van het lachen binnenkwam. Tom liep achter haar aan om haar te kietelen. Georg en ik keken elkaar even aan en zuchtten. 'Kleine kinderen.' zei ik zacht. 'Laat ze, ze hebben de liefde ontdekt, mijn lieve schat.' mompelde hij. Bill kwam binnen, net zoals Zinzi.. serieus, mensen zouden gaan denken dat er zich hier orgiën voordeden. 'Jullie klinken precies een stel bejaarden die naar hun kleinkinderen kijken.' mompelde Bill terwijl hij achterover leunde om Zinzi een chocoladekoek in zijn mond te laten proppen. het ding stak half uit en ..het was vrij grappig. Tom keek op en rolde even later over de grond van het lachen. Bill keek zijn broer boos aan. 'In plaats van mij uit te lachen zou je beter wat stiller zijn 's nachts.' mompelde Bill. Sarah werd rood. 'Het is waar, Tom, we hebben moeten..' 'Lawaai bijmaken?' probeerde Melody die kwam binnen slenteren. Correctie, Gustav slenterde binnen, Melody zat op zijn rug. 'Nee, slapen met oordopjes.' zei Zinzi met een gespeeld boze blik op Melody. Ik glimlachte, hoewel, zodra Melody begon te babbelen was ik minder happy.
'Mensen, ik heb -slecht-nieuws.' zei ze. Ik keek haar verbaast aan. 'Ik ..moet terug naar huis,' zei ze meteen. Gustav was de enige die niet echt verbaast keek dus ik denk dat ze het hem al verteld had.
'Waarom?' vroeg Sarah verbaast.
'Omdat ik normaal niet zo lang blijf, omdat ik ook een leven heb buiten Maagdenburg zoals vrienden, dansschool, mijn paardje... Ik moet sowieso terug naar huis.' zei ze meteen. Sarah kon niet veel anders dan haar gelijk geven.
'Hoe heet je paardje?' vroeg ik verbaast. Melody keek me even aan, begon te blozen en mompelde dan iets in de aard van "doet er niet toe".
'Prachtige naam, doet er niet toe... Komt hij dan ook als je ruzie hebt met je ouders.. dan roep je "doet er niet meer toe" en dan staat dat paard plots achter je.' zei Sarah lachend. Melody rolde met haar ogen.

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen