Foto bij So happy with you.

'Kom binnen.' zegt Thijs. 'Er staat al cola klaar.'
We lopen naar binnen en Mark loopt achter ons aan.
'Onder 4 ogen?' vraag ik Thijs.
'Ja, is goed. Kom we gaan naar boven.' zegt hij en ik loop achter hem aan naar boven. Hij heeft een mooie grote kamer met foto's aan de muur van toen hij klein was en met allerlei feesten erop.
'Wat is er gebeurt?' vraagt hij. Ik vertel hem mijn plan en wat er was gebeurt. 'Je wilt hem pijn doen?'
'Nouja, liever niet. Ik ken zijn slechte kant helemaal niet! Ik wil hem liever geen pijn doen, maar als ik denk aan wat hij heeft gedaan wel!' zeg ik. Ik klink niet erg overtuigend, maar gelukkig snapt Thijs me. Thijs, mijn beste vriend. Hij was toch wel een stuk ouder, maar dat maakte voor mij niets uit! Thijs en ik vertelden elkaar alles, en we konden op elkaar vertrouwen. Ook al kende ik hem nog maar net!
'Oke, ik snap het wel.' zegt hij.
'En nu jij! Jij wilde ook wat vertellen!' zeg ik.
'Nou, ik heb iets opgevangen. Je weet dat Lotte en Mark het weer goed hebben gemaakt hè?' begint hij.
'Ja, ben echt blij dat er geen gezeur meer is daarover.' zeg ik.
'Ja, nou... Mark is weer verliefd op haar. Nu weet hij het zeker. Hij was in de war, en jij was een vergissing. Dat klinkt heel gemeen. Maar toen hij weer met Lotte sprak na een lange tijd wist hij weer waarom hij haar nou zo leuk vond.' zei hij.
Hij had gelijk, het klonk heel gemeen, maar hij was tenminste eerlijk! Het idee dat Mark me had gebruikt maaktte me misselijk, maar ik was zo blij voor Lotte. En blij dat hij niet verliefd was op mij.
'En ik moet jou nog wat zeggen.' zegt hij.
'Wat dan?' vraag ik.
'Je bent meer voor me dan alleen mn beste vriendin.' zegt hij en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd en geeft me dan een knuffel.
Ik hou van zijn knuffels, ze zijn zo lief en schattig. Maar het leukste is de kus op mijn voorhoofd. Ik word warm van binnen en geef hem een kus op zijn mond, maar duw hem meteen weer weg. Ik kan dit niet, niet tegenover Daan waar ik nog steeds gevoelens voor heb.

Reageer (1)

  • HNLLZ1D

    Go Mark!
    ;)
    Snel verder! (Als je terug bent :P)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen