Foto bij ``35``

'we moeten maar een klein stukje, dan zijn jullie vrij van dit alles' de kinderen staan angstig achter me. Ik begin te lopen. Het pad wat voor ons ligt is niet lang maar erg gevaarlijk. Dit is de eerste keer dat ik dit zonder hulp doe. Het was een gave dat mijn moeder bezat. Ze kon de verloren zielen naar het licht brengen. Ik had het wel eens eerder gedaan maar dan had ik altijd contact gehad met mijn moeder die nog bij mijn lichaam was. Elke keer waren de obstakels die een gids moest overbruggen anders. 'we hoeven maar een klein stukje' zeg ik zacht meer om mezelf ervan te overtuigen dan de kinderen.
'Alex, wat is er gebeurd?' Dean schud mijn lichaam heen en weer. Even twijfelt hij of de gele pil niet al in mijn mond moet doe. Maar de instructies waren duidelijk. Alleen als ik niet meer ademde. Hij voelt een schok en ziet hoe ik mijn kaken op elkaar klem.
'rustig maar, het was alleen maar de wind' de zogenaamde wind was een van de obstakels. Gelukkig was iets me goed gezind. We waren er bijna, nog 1 obstakel en dan waren de kinderen veilig. Een lang lemmet steekt door mijn ribbenkast. 'ren! Kijk niet om. Als jullie op de brug zijn is daar het licht' het deed pijn maar het was een truc. Een truc om de begeleiders op aarde te houden. De kinderen rennen langs me. Daniel kijkt nog een keer om. Ik zwaai naar hem en zak door mijn knieën. Dan is hij verdwenen.
'Alex? Waarom adem je niet meer?' na een heftige beweging was ik stil blijven liggen. Mijn ademhaling was gestopt net als mijn hart. Dean duwt de pil in mijn mond en wacht af. Na 2 minuten schud Dean zijn hoofd. 'Sam, het spijt me dat ik haar niet heb kunnen redden.' Hij bijt hard op zijn kaken. 'zo snel kom je echt niet van me af' zeg ik schor. Dean helpt me overeind en wil me gelijk van alles vragen. Ik snoer hem snel zijn mond en loop naar de auto. ‘we moeten je broer vinden’ hij start de auto. ‘waar?’ ik denk even na. Natuurlijk, het oude circus. ‘ik had de geur van die clown eerder geroken, het is bij het oude circus’ Dean duwt het gaspedaal naar beneden en we zoeven weg.

Reageer (1)

  • Paddo

    o.o oude circus? o.o dont go there o.o its hillarious xD you'll laugh till ya die xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen