Vorige keer:
‘Heb ik je toch al uitgelegd. Ik kan niet bij je blijven. Ik ga weer terug de straat op’, zeg ik.
‘Maar…’, begint hij.
‘Nee, Tom’, onderbreek ik hem. Ik zie hem teleurgesteld kijken. ‘Doe je de groeten aan je moeder, Gordon en Bill? En bedank ze maar voor alles’, zeg ik. Ik zie hem knikken. ‘Dag, Tom. Pas goed op jezelf’, zeg ik. Opnieuw geef ik hem een kus op zijn wang. Ik draai me om en stap op mijn gemakje weg. Ik heb helemaal geen haast.
‘Vera, wacht!’ zegt Tom. Ik stop en draai me om. ‘Doe me een plezier en hou dit voor jezelf. Ik heb het niet nodig’, zegt hij. Hij geeft me de envelop met het geld die ik gisteren aan zijn moeder gaf. Ik kijk hem dankbaar aan.
‘Dank je’, zeg ik. Ik kijk hem aan en voel even later Tom zijn lippen op de mijne. ‘Niet doen, Tom’, zeg ik, terwijl ik hem een eindje van me wegduw. ‘Niet doen. Je krijgt er alleen maar spijt van’, zeg ik.
‘Nee, Vera. Ik ben zeker dat ik hier nooit spijt van zal krijgen’, zegt hij. Ik kijk hem alleen nog maar eens onzeker aan en draai me dan weer om en deze keer voorgoed.
Er gaan vijf dagen voorbij en ik merk al dat ik Tom begin te missen. Misschien kan ik afscheid nemen voor hij vertrekt naar Amerika. Morgen ga ik er tegen de avond eens naartoe en vraag ik aan Simone om hoe laat ze vertrekken van hier. Ja, dat doe ik!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Nikki4ever

    Lief! Echt leuk verhaal!

    1 decennium geleden
  • TheRockChiks

    supppaaaah
    weitaaaah bitttteee
    xxx

    1 decennium geleden
  • TomMeGailerd

    echt geniaal =]

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    super!!
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verder :) xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen