Foto bij 2.47. Leigh Macy Jasmine Malik

Thank God, mn laptop leeft weer! Voor hoelang, idunno? Maar nu doet ie het gelukkig;D Slecht stukje, ik doe mn best om morgen een betere te plaatsen(A)

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • xLove1Dxx

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven (H)
    super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal (H)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • quotelover

    Aaah, was je laptop overleden? Ja ik vind dat apparaten ook een leven hebben, ik zeg ook altijd dat mijn mobiel is overleden als de batterij leeg is, iets wat een vriendin van mij ontzettend grappig vind, wat ik niet snap *fronst voorhoofd, rimpelrimpel* Oeh is er dan ook een kans dat je dit niet erg binnenkort leest? (gek idee...=)) Hoe is het met je haar? Is het erg kort, haha! Ik kan het niet zien maar volgens mij is het freakin' hip! *kijkt naar haar eigen haar en vindt dat erg saai* (waar is het volume? grr..) Little Mix is de girlband die XFactor Uk 2011 gewonnen heeft, de meest recente, I kinda like them! Zo gek, ik was filmpjes aan het kijken en toen ze zeg maar bijna wonnen moest ik bijna huilen, en ik huil echt nooit, (ik heb als ik ongesteld ben wel altijd de drang om te huilen maar dan kan ik dat echt niet, weird...) Ik weet het nog niet zeker maar in ieder geval 100x beter dan Justin Bieber (ik kan er niks aan doen, kan minsten 4 pagina's lang uit de doeken doen waarom), Monsif (he's back!), of een aantal belachelijke nederlandse artiesten (landverraad, i just don't like it), en voor de rest heb ik nergens echt een hekel aan, het is gewoon dan mijn smaak niet, verder he-le-maal niks mis mee! (ik heb trouwens de gekste muzieksmaak ever, zit totaal geen logica in) En nu ben ik hier al zo lang mee bezig, niet normaal meer, het komt omdat mijn computer het leuk vond om deze pagina eventje opnieuw te laden en wat ik had geschreven gewoon even ludiek (bij nederlands geleerd, boohya!) te wissen of niet te onthouden, love it.... Ik had eigenlijk gehoopt dat als ik klaar was mijn huiswerk ook op magische wijze af was, waar Arnold toch niet handig voor zou kunnen zijn, maar ik zal er toch echt aan moeten geloven aangezien ik vandaag na moest blijven omdat ik de opdrachten niet gemaakt had, ik was niet alleen, nog 12 anderen die straf hadden.... *grinnikt* see ya later!

    xx

    1 decennium geleden
  • numbnut

    super geschreven!!
    snel verder plz!
    xxx

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen