Foto bij Let's get drunk, really drunk

Nou, hierbij mijn beloofde stuk! Post er zo nog een. Mijn benen zijn nu echt dood overigens, maar heb wel lekker hardgelopen :D.

@Istina, het is zo hopeloos dat vrienden maar een uitweg zien: Een brief schrijven naar boer zoekt vrouw :') (Boer Henk is best leuk!)

@Faery, I STAY SILENT FOREVERR! Of je kunt gewoon dit stukje lezen :').

@Reliance, klein beetje maar :y)

@Noelle1D, ja dat is echt tof, IT GIVES POWER * evil laugh*

@Someday, wauw wat een lange reactie! Nu voel ik me vereerd :). Juaah, ze zijn leuk. & Anna's rocken gewoon - ik heet Joanne (of anne, anna, an, jo, jojo en nog 36785467863478346896 variaties :').)

@Spotgaai, dat ga je nog lezen :P.

@Bluejay, *SMIJT* smaakt het? Wie weet!

@Scatach, Ja, inderdaad, maar daar had ik nog niet eens bij stil gestaan, het lijkt er inderdaad op gheheh xD. Hoe toevallig dat vandaag Snowwhite and the Huntsman in premiere is gegaan. Mijn ode daar aan xD - of vooral aan Chris Hemsworth, jummie <3.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Mundane

    Haha, hij smaakte wel oké (nerd)
    Snel verder :D

    1 decennium geleden
  • Istina

    Heel toevallig heb ik Boer zoekt Vrouw dus gezien, ahahaha. En die Boer Henk viel inderdaad best wel mee, hij was 23, right? Misschien moet jij maar zijn vrouwtje worden. *knipoogt en port* WOOHOO.
    Het klinkt eigenlijk best als een leuk plan, maar ik vertrouw die meisjes nog steeds niet, weetje. En dat komt eigenlijk omdat jij toen gezegd had dat ik dat ook niet moest doen. <3

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Woooow beste watch out peter! Here she go's.

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    Praten in je slaap, best beschamend!!! I love Zizi!!!

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    Boer henk's ogen!! :9~
    Nu ga ik lezen, moest ff.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen