Ik weet dat ik van een paar van jullie al een story volg,
maar vandaag vraag ik jullie om je eigen story/stories achter te laten hier dan ga ik ze binnenkort allemaal even lezen enzoo! als jullie dat willen/leuk vinden natuurlijk. (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Malikdream

    Normaal lees ik niet van zulke langdradige story's en ben ik meer van alles leuk lief enzovoort maar deze houd me toch telkens weer aan het lezen. :)

    1 decennium geleden
  • 20022010

    Als je wilt mag je mijn story"s lezen, hij is wel niet zo goed als die van jou :)

    Je schrijft zo super en ik ben gewoon verslaafd aan jou verhaal :) ieder moment die ik vrij heb besteed ik aan jou verhaal,hij is zo meeslepend en soms, eigenlijk vaak, zit ik hier met tranen te lezen. Het is met zoveel gevoel geschreven en hoop zo hard dat ze beide er door heen komen. Nu op dit moment ben ik mijn 5 werk dag van mijn vakantie job aan het doen, en zelfs dan lees ik jou verhaal op de gsm. Echt, je schrijft zo super en je brengt mij op ideeën om mss ook een verhaal te doen wat mijn verleden een beetje baseert, natuurlijk is het niet zo erg als M. haar verleden maar het is een begin van een verhaal. Dank je voor je verhaal <3 LOVE!

    1 decennium geleden
  • loveleeuwtje

    je schrijft echt leuk
    het is gewoon verslavend om te lezen

    mijn story: tegen de tijd dat ik van je hou is de dood je nabij- bill&tom

    1 decennium geleden
  • MrsGrey

    abbo

    1 decennium geleden
  • NevaSoft

    I love it!
    Tom is zo lief, mhihih.
    Héél snel verder. Ben verslaafd!

    + Kudo

    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen