Foto bij - Hoofdstuk 6.3

Bedankt voor de reacties! (:
Bleh, gisteren heb ik de hele middag verder gewerkt aan hoofdstuk zes en zeven, maar mijn laptop besloot om plots uit te vallen en toen was alles weg. Ik was zo boos dat ik dat stomme ding bijna door de kamer smeet en ben dus niet verder gegaan met schrijven. Vandaag ben ik weer opnieuw begonnen met het deel van hoofdstuk zes en zeven, maar ik ben er niet zo heel tevreden over.. Vanavond komt waarschijnlijk weer een stukje.
Enjoy reading!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Faithe

    Oh, haar jurk klinkt prachtig! Ben benieuwd wat Matthias er van vind

    1 decennium geleden
  • Corday

    Hoewel ik normaal dagen over zoveel hoofdstukjes doe, heb ik het in een paar uur helemaal gelezen en ben meteen dol op je story!
    Je hebt er een nieuwe abo bij (:

    1 decennium geleden
  • Beronica

    Zo, omdat je mij ook meestal lief verbeterd en je waarschijnlijk door je vermoord-computer-neigingen eroverheen gelezen hebt, verbeter ik even deze kleine typfoutjes:
    "Een lavendelblauwe, lichtroze, mintgroene en dieppaarse. Ik hoe niet heel erg veel van opvallende kleuren. Vooral niet in een jurk."
    hoe >> hou
    "Toch is het best raar om ge-stalkt te worden door twee mannen van rond de veertig. Ach ja, ik kan er niets tegenin brengen. Of wel? Matthias wilt het dus het gebeurt dan ook. "
    ge-stalkt >> gestalkt

    Wel echt balen dat je alles kwijtraakte, ik ken het, het overkomt me af en toe bij - net als de onderste reactie, zie ik nu - lange reacties en ook vaak bij het RPG'en, dan heb ik iets enorm langs geschreven en klik ik wat verkeerd of herlaad de pagina ineens en dan is alles weg =(
    Maar ondanks dat je dit dus opnieuw hebt geschreven (toch?) vind ik 't wel een echt leuk stukje, ik hou van winkelstukjes en Grace lijkt me een schat! Een foto van 't jurkje zou ook leuk zijn :3

    Gauw verder + kudootje omdat ik je zo gemist heb!

    1 decennium geleden
  • 3OfaKind

    Snel weer verder gaan!:D

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Snel verder! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen