hoi, IK ben natasha..
De vriendin van David, ja de David van panik.
Het is niet altijd gemakkelijk om samen te zijn met een superster, hij heeft weinig tijd voor me, is vaak op tour en als hij er dan wel is zit hij meestal in de studio of gaat uit met de andere jongens van panik.
Maar ik hou van hem en er zal veel moeten gebeuren voor dat verandert.
Hoe ik hem ontmoet heb? Wel hier komt mijn verhaal.

Ik en mijn neefje "chad" staan in de cinema en zijn druk bezig met het uitkiezen van een film. "zullen we High school musical 3 nemen:"vraag ik hem. Hij knikt overtuigend, hij heeft de vorig 2 films ook gezien en vind het helemaal geweldig dat hij dezelfde naam heeft als een personage in de film.
We kopen een ticket en gaan nog even ben&jerry's halen voor tijdens de film. Hmm nog 10 minuutjes:" laten we naar binnen gaan": zeg ik en chad neemt mijn hand en sleurt me bijna naar binnen. rij 12 nummer 13. Er zitten al een paar mensen op de rij, we gaan zitten en naast chad zit een gast van ongeveer 20 schat ik hem, hij heeft lang zwart haar en kijkt naar het scherm. Opeens kijkt hij naar chad die naast hem zit en vrolijk naar de jongen zwaait. "hey flinke jongen":hoor ik hem zeggen. "kom je samen met je mama naar de film kijken?" chad schud wild met zijn hoofd waardoor zijn krulletjes zo schattig op heen en weer vliegen. "nene ik ben zijn mama niet, chad is mijn neefje": zeg ik een beetje beschaamd. Zie ik er dan zo oud uit? "ow sorry, ik dacht...tja": zegt hij een beetje stamelend."heeft niet":stel ik hem gerust. De lichten gaan uit en de film begint. We kijken weer voor ons uit, maar ik kan het niet laten om nog even naar hem te kijken, zijn ogen schitteren in het licht van het scherm. Ik concentreer me weer op de film.....

Reageer (3)

  • aubarsenal

    paaaaaaaanik =D

    1 decennium geleden
  • MCRaddicted

    je moet echt verder gaan!!
    laat je iets weten als er een volgend deel is?? (A)

    1 decennium geleden
  • Miyu

    erg mooi geschreven!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen