Foto bij --29--

Het verhaal van Tom. (Van toen tot heden)

Naam: Tom Lakenvelder
Koosnaam: Tom(mie)
Leeftijd: 15
Uiterlijke kenmerken: Blonde (meestal) warrig haar, donkere ogen en een licht gebruinde huid.
Familie: Zijn zus Karin, en zijn ouders.

Tom is een mysterieus en knap type, waardoor veel meisjes op hem vallen. Hij heeft dan ook veel vriendinnetjes gehad. Zelf is hij nooit echt verliefd geweest. Tot Maud in zijn leven verscheen.

Tom werd geboren als een klein jongetje. Kleiner dan normaal en hij heeft dan ook een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Toen Tom 2 jaar was, werd Karin geboren. Omdat Tom's ouders toen zijn gescheiden, kreeg zijn moeder de hele zorg van de pasgeboren Karin en Tom opzich. Zo kwam het dat Tom een beetje achtergesteld werd en Karin het lievelingskind van mevrouw Lakenvelder werd.
Op school werd hij gepest. Na een lange tijd van pesterijen trok hij het niet meer en ging naar een andere school. Daar werd hij wel geaccepteerd, maar om zijn thuissituatie te vserbergen, ging hij zelf pesten. Hij kreeg er moeilijkheden mee en zijn moeder werd depressief. Hij was toen 11 jaar.
Tom moest voor zijn kleine zusje Karin zorgen. Met zijn moeder kon hij niet omgaan en daarom sprak hij vaak af met vrienden. In de vakantie's ging hij ook vaak met vrienden mee, maar ook met zijn opa en oma naar Texel. Zijn opa en oma gingen ieder jaar in de zomervakantie naar Texel in een caravan.
Op Texel ontmoette hij Jesper en ze werden beste vrienden. Aan hem kon hij alles kwijt.
Toen hij naar de middelbare school ging, besloot hij op nieuwe te gbeginnen en hij werd erg populair in de klas.

Reageer (3)

  • Pineapple3

    @Musicsmylife: Ja! In mijn collegeblok ;)

    1 decennium geleden
  • Loup0Garou

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Chanson

    hahaha dit heb ik ooit eens eerder gezien...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen