Ik sliep 's nachts slecht en niet alleen omdat Jake snurkt en Bella onrustig slaapt. Alles wat er de vorige avond was gebeurd bleef door me heen spoken. "Nu al wakker?", vroeg Bella. "Ja, ik kon niet echt slapen." "Snap ik. Gisteravond was vreemd in zoveel opzichten." "Vreemd, creapy... En Jake snurkt, dat je daar door heen kunt slapen." Bella lacht. "Ik ben magisch joh." Ik stond op. "Waar is de badkamer?", vroeg ik Bella. "Hier tegenover." Ik liep naar de badkamer en gooide een plens water in mijn gezicht. Ik stond te trillen op mijn benen. Ik trok mijn kleren weer aan. "Bella, ga jij vandaag naar huis?", vroeg ik. "Ja, hoezo?" "Ik moet thuis iets belangrijks halen." "Maar zal je moeder niet thuis zijn?" Ik lachte. "Ik heb een boom, twee handen en voeten en een raam dat ik nooit dicht doe. En onmogelijk om te zien, want de boom staat achter de schuur. Wat wil je nog meer?"

We reden mijn straat in. "Ga daar in. Ik loop de rest wel." Ik liep naar het paadje achter mijn tuin en klom op het schuurtje. Ik was hier best handig in omdat ik vroeger nog wel eens 's nachts uit mijn kamer was gesneakt. Ik klom mijn kamer in en zocht zo stil mogelijk mijn weekendtas op. Ik pakte zo veel mogelijk kleren, toiletspullen en mijn dagboek. En het boek dat ik in de kelder had gevonden. Ik wilde net de laatste dingen pakken toen ik mijn moeder de trap op hoorde komen. Ik schoof de tas onder mijn bed en dook vlug mijn kast in. Mijn kast was heel erg ruim. Wel nodig met iemand die zoveel van kleren hield als ik en een shopmaatje had genaamd Alice. Mijn moeder liep mijn kamer in. "Ik zal er wel voor zorgen dat ze terug komt.", mompelde ze.

Reageer (1)

  • Sofieeeke

    HAHAHAHAHA
    ook al eens getwijfeld bij kleren of ze wel modieus genoeg waren, altijd een lege kast gehad doordat je geen kleding vond die je past? Bestel dan nu je eigen ALICE. Geef haar een dag en je hele kledingkast hangt vol met modieuze kleding. Bel nu naar 0698454651 en geniet van een exclusief voordeel. Je ontvangt een Jasper bij bestelling van een Alice gratis. De Jasper kan je een excentriek rustig gevoel geven een ganse dag lang en zelfs nog veel langer. Bestel nu je Alice voor slechts 1 liter mensenbloed en ontvang er gratis een Jasper bij!!!
    btw. love your story

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen