Foto bij 11th



11th

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Cutelisious

    NOOOOOOOOOO verderrr :c

    1 decennium geleden
  • Frappucino

    This is sooo incredibly good. <3

    1 decennium geleden
  • LynnBlack

    OOhh daar bloeit wat tussen Harry en Jackie! Snel verder please? (flower)

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Wauwauwauw, net als ik op "reactie toevoegen" klik, zie ik "nieuw privébericht" en kan ik meteen een nieuw hoofdstuk lezen, delicious. <3
    Weet je wat ik dus echt bizar vind? Je schrijft dus dat ze een sigaret uit een pakje neemt en begint te roken. Which would be, bij elk ander persoon, een enorme afknapper [misschien niet als het Zayn was, tho, to be honest.] Maar niet bij Jackie Robinson. Het past zo goed bij het karakter dat zo'n idiote gewoonte [want ik heb het nooit zo op mensen die roken] dat ik er echt blij van werd toen ik het las. Omdat het zo. zo. te perfect is om waar te zijn, eigenlijk. Serieus, met elk nieuw hoofdstuk kan ik niet stoppen met vinden wat voor een geweldig personage je hierin eigenlijk hebt neergezet. You know that? I guess I told you many times, but I can't stop saying it, haha.
    En ik vind die band tussen Alexis en Jackie echt wel awesome. Aan de manier hoe je hen met z'n tweeën beschrijft, zie je dat Jackie een klein beetje een rol speelt om een reputatie op te houden, waardoor ik me dan weer afvraag of Alexis Jackie wel echt kent en ze dan toch zulke goede vrienden zijn -maar dan denk ik ook weer van wel, want ik kan me niet voorstellen dat mensen ooit honderd procent zichzelf zijn als ze niet in hun eentje zijn, yaknow. En juist dát maakt het karakter Jackie Robinson ook nog zo natuurlijk en niet echt over-the-top. Want ze heeft toch ook iets menselijks. Gosh, I just LOVE it. Als zij. echt. als zij echt bestond. I would hug her. Randomly. And pass her a box of chocolatecookies or something. She's so awesome.
    Heeeerlijk. Ik heb er eerlijk gezegd weinig woorden voor. <3

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Snel verder! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen