Foto bij Q&A.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • numbnut

    je bent niet lelijk!
    en ik heb zeker geen trauma!
    1/3 van k-liber geeft mij scheikunde op mijn school!
    ik weet niet wie van k-liber ( de middelste
    ze hebben op onze school ook een clip ogenomen!
    jou verhaal is echt een top verhaal!
    i'm addicted to your story!
    xxx

    1 decennium geleden
  • Brilliam16

    hahahhahhaha en alweer lachen om quotelover xd geweldig !

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Ik ben ook als de dood voor slangen! En ook voor spinnen. Ik heb een keer in Frankrijk een slang gezien, een hele kleine maar toch, ik was echt super bang!

    1 decennium geleden
  • quotelover

    Hou dat dan maar zo, dus ook dat liedje niet opzoeken, 'nee, ik zie je hand al naar de muis gaan... ik zei toch nee, geen youtube opzoeken! Luister nou naar me!' Ik ken die laatste 2 ook niet, is dat erg? Want ik kan er niet tegen als ik een liedje niet ken, dat bleek vooral toen ik mijn tanden stond te poetsen en bij de buren de radio aan stond en ik met een tandpasta-face gekke bekken aan het trekken was omdat ik het deuntje niet herkende... Tja, that's my life (as nina) Oh en zeg nog een keer dat je Ugly bent en ik kom je persoonlijk wurgen samen met een bevriende koala, ik meen het! You're really pretty! Je hebt geluk dat je niet verantwoordelijk voor trauma's bent, want ik heb er zeker een! (Kan er niet tegen als iemand zichzelf lelijk vind, imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring! en ga zo maar door..) *rent naar beneden om de tv aan te zetten voor de herdenking* op mijn paarse gymschoenen met groene accenten, jaja, die pastten als enige, waar is mijn fashion sense gebleven... Hierop wil zelfs Arnold niet lopen, moeten we toch nog gaan shoppen, ik kan het wel aan hoor, ik kan alleen nooit iets vinden, dat moet toch aan mij liggen... Ik had ook Baby erop staan, is eigenlijk echt een rot lied, sorry mister Bieber, heb het er gauw af gegooid! Nou het antwoord *arnold speelt een roffel* (je dat moet voor het spannende effect):
    Waarom steekt een Giraf schuin over? - Om aan de overkant te komen (yeah)
    Sorry, maar die moest er gewoon bij, je ziet iedereen dan zo moeilijk denken (hmm.. waarom, waarom, waarom, shit daar ben ik te dom voor *slaan zichzelf tegen het hoofd* en dan kom ik met dit antwoord, geloof me het is een wonder dat ik nog leef!) Jaaah, spinnen zijn vies, bleh, ik heb een hekel aan alles wat te veel poten heeft, gewoon uit principe, ik bedoel, daar krijg je zo'n raar loopje van... *griezelt bij die gedachte*

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen