Foto bij Change 12

I'm Sorry
Daar stond ik dan. Alleen, met mijn tas op mijn rug, op het vliegveld. Dit was eigenlijk heel onhandig gedaan. Ik had dus geen idee wie mij naar het hotel zou brengen. Ik keek om me heen in de hoop dat er iemand stond die mij zou brengen. Helaas, de enige dingen die ik zag waren mensen die aan het reizen waren. Ik zocht een plekje op de grond en ging zitten.
Na een paar minuten voelde ik opeens mijn telefoon trillen. Ik keek op het schermpje, en er was een berichtje van Niall. 'Blue Vest' stond erin. Wat zou hij daarmee bedoelen? Ik stuurde een vraagteken terug. Nog geen minuut later kreeg ik als antwoord: 'Open your ears' Hier had ik ook niet veel aan. Ik luisterde goed om me heen. Het enige wat ik hoorde waren mensen die tegen elkaar praatten. Ik pakte mijn tas en ging maar random ergens heen lopen. Ik had amper 2 stappen gezet toen ik opeens door de luidsprekers hoorde: 'Wrong way' Ik stopte gelijk met lopen. Was dat voor mij? 'Go back' Hoorde ik dit keer. Ik liep de andere kant op, naar de andere kant van het vliegveld.
'Almost there' Werd er omgeroepen. Ik mag er dan wel bijna zijn, maar ik kan nu niet verder! Er stond een hele groep mensen in de weg. Ik kon echt nergens langs. 'Excuse me... Hello?... Can you get out of my way?... Can you move please?...' Niets hielp. 'GO AWAY!' riep ik zo hard mogelijk. Eindelijk hadden de mensen het door en gingen een stukje opzij. Met een nadruk op stukje. Ik had nog minder dan een halve meter om door te lopen. Na veel wringen was ik er dan eindelijk door.
Terwijl ik doorliep keek ik nog achterom naar de mensen. Toen ik weer voor me keek zag ik Niall staan. Hij stond daar, met zijn armen wijd open en in zijn ene hand een soort walki-talki. We staarden elkaar een tijdje aan.
'I'm Sorry! Do you forgive me?' riep hij daarna in de verte. Hoe kon ik zo iemand nou niet vergeven? Dacht ik bij mezelf. 'I already did!' riep ik maar terug. Niall rende naar me toe. Ik liet mijn tas vallen en daar was Niall al. Hij knuffelde me, tilde me op en draaide een rondje met me tegelijkertijd. 'I missed you so much' zei ik. 'I missed you more' zei Niall. Na een tijdje knuffelen zei ik half vragend: 'I didn't know you would pick me up' 'I just couldn't leave you alone' zei hij. Hij had me nog steeds in zijn armen. Ik kreeg door dat er allemaal mensen naar ons aan het kijken waren. Het was alsof Niall mijn gedachten las en zei: 'Just ignore these people, they are just jealous of us' Ik lachte.
Ik denk dat we ongeveer 10 minuten zo hebben gestaan. Daarna werden er namelijk foto's gemaakt. 'Quick, come here' Niall pakte mijn hand en rende met me naar een auto. Toen we eenmaal zaten keek ik hem vragend aan en hij zei: 'Because of The X Factor people know me you know. It's like they are chasing me' Ik knikte en vroeg: 'Where are we actually going?' Niall deed zijn arm om me heen en zei: 'I'll bring you to a very big hotel. Then i show you your room and then i have to leave because i have a last rehearsel for the finals tonight. But i promise, we'll do a lot together the upcoming days and i don't care what to do for it!' Toen kwam hij dichterbij en gaf me een hele liefe kus.

Reageer (7)

  • Ashtonswife

    awh verder super mooi verhaal!

    1 decennium geleden
  • Euforia

    Zo lief ^^ Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • NaomiHoran

    Snel verder! x

    1 decennium geleden
  • 1DIsLife1

    omy.

    1 decennium geleden
  • ToothPayne

    dit is echt so sweet <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen