Foto bij 2.32 Leigh Macy Jasmine Malik

Think about the Q&A's honeys!

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Janineeroos

    wauw!! zo knap he hoe jij dit schrijft!!
    kan niet wachten tot het volgende stuk..

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    1) heb je broers of zussen? Zo ja, zijn ze soms heel irritant? (Mijn broertje vind het namelijk leuk om de hele dag te roepen en lawaai te maken)(dat is hij nu ook aan het doen)
    2) waar zou je het liefst eens op vakantie gaan?
    3) ben je bang voor spinnen? (ik wel, als het een tamelijk grote is begin ik meestal hysterisch te roepen dat er een spin zit)

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • quotelover

    OMGOMGOMGOMG! (heb ik dat nu serieus gezegd?) Jij hebt een moustache-ring? Aaaah I am so jealous! *springt rond in haar kamer van opwinding* Die wil ik ook een, ben hopeloos op zoek! O, en ik kan niet zingen, ik doe het wel, de hele dag door, op een irritant toontje, met oortjes in, heel vals, maar ik zie hem ook niet zingen, echt het toppunt van hilariteit, ik ging echt dubbel! Nee ik speel klarinet (jij: "Wat? Moet ik daar ooit van gehoord hebben?" ) en hij ook, dus wij spelen klarinet.... Ik zou willen dat ik kon zingen, ik ben namelijk heel weemoedig filmpjes van the voice uk aan het kijken, in de hoop dat hun talent overspringt of iets in die richting, zielig niet? Nou ik heb wel medelijden met mezelf , want ik ben weer (nadruk op weer) gekidnapt om mee te gaan wandelen en nou doen mijn poezelige voetjes zeer, ze zetten me steeds betaald dat ik ze gemarteld heb door in te kleine schoenen meer dan twintig minuten te rennen (niet achter elkaar, daar moet ik nog aan werken) Haha, ik voel helemaal mee met Leigh, haat aan maandagen (en dinsdagen, woensdagen enz), ik kan zo moeilijk mijn bed uit komen, komt vast door het lui zijn, today i don't feel like doing anything tutudututududu, en dat dan elke dag, hell yeah! En die brieven, zo spooky en creepy, net als jou hond, het geeft mij namelijk de de indruk dat hij een aap is, (na-aper) en dat met je hoofd bewegen, dat zie je ook bij van die "hondjes" in auto's, van die dingen met zo'n los hoofd dat heel stoned op en neer gaat op de bewegingen van de auto, wat een uitleg... Nou My Questions:
    -(door inspiratie uit onze gesprekken) Met welke cebrity wil jij graag een beschuitje eten, en nee het mag geen Monsif zijn!
    -Als Arnold de Walvis jou ten huwelijk vroeg, zou je dan ja zeggen? (denk er goed over na, want hij is minstens 4 meter... (eigenlijk ben ik dan gewoon jaloers, maar ja))
    -Wat vind je jou leukste personage? (in koor: Lea, Lea, Lea, Lea, Lea!)
    -Hoe zou je een dag met mij spenderen? (je kan mij en mijn broertje in een kooi zetten en er gezellig voor gaan zitten, geeft een bijzonder effect...)
    -Wat is het meest beschamende liedje op je Ipod, MP3 speler of wat dan ook? (De mijne was Kassameisjes- Van de vliegende panters *wordt rood* alleen is die nu even verdwenen)
    -Waarom steekt een Giraf schuin over? (Haha, denk daar maar eens over na *wrijft in handen*)
    Nou, als ik er nog een verzin hoor je het wel,

    xx

    1 decennium geleden
  • gryles

    snel verder

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    mooi verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen