Foto bij 005.2 Charlie McFly

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • xSwaggyJerry

    NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Niet dat schattige stelletje! *snikkk*

    1 decennium geleden
  • 1Dloveeer

    omg omg wrm? charlie en harry passen super goed bij elkaar en en * is volledig overstuur* wrm doet hij dat nu ze kunnen toch samen lux opvoeden!!! wrm wrm wrm wrm wrm?! ( sry die vraag heb ik echt al veel gesteld) ik ben echt boos op Harry:@

    snel verder(flower)
    love your story!!!!!!(H)

    1 decennium geleden
  • Tinaaax257

    trutje, haal hem over!
    en idioot, je bent gwoon een idioot!

    1 decennium geleden
  • Involved

    Neeeeeeeeeeeeeee! Niet het ideale stel opbreken. Whe m'n hart is gebroken. Ze waren juist zo een schattig stelletje. Harry moet echt z'n hersenen is gebruiken en het weer goedmaken!

    Oeps ik had net Pas gezien dat ik al vijf hoofdstukken niks gereageerd had:$ nu ga ik een extra lange reactie neerzetten. Het enige probleem is dat ik zo naar school moet en nu waarschijnlijk alweer te laat kom naast dat heb ik er deze keer voor over aangezien deze story echt niet normaal goed is! Maar toch smeek ik of jullie heel snel veder gaan want het moet echt goed komen tussen Harry en Charlie !!:)
    Veder :D
    Xx<3

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Zit er alleen zaagsel in zijn hoofd of zo!! Ze moeten Lux samen opvoeden! Ze mogen het niet uitmaken! Ze moeten bij elkaar blijven!

    Snel verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen