Foto bij Dankwoord

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • EpicProngs

    oh en alle anderen die dit verhaal vandaag lezen: KUDO KUDO KUDO! Want deze story verdient het gewoon om in de top te komen (Y)

    1 decennium geleden
  • EpicProngs

    Als eerste wil ik zeggen: jij super bedankt voor het schrijven van het verhaal. Het is echt een prachtige story geworden met een goede verhaallijn. Hij is helaas eerder afgelopen dan dat ik had gedacht en gehoopt maar dat maakt je verhaal niet minder goed.
    Eigenlijk zou ik nu wel willen weten hoe de anderen, zegmaar de mensen die haar pestte gereageerd hebben op haar dood.
    Ook vind ik het mooi hoe jij zelfmoord vanaf een hele andere kant hebt benaderd. Je hebt het namelijk vanaf Lysanne's p.o.v. niet beschreven als 'een uitweg' voor alles wat er gebeurde in haar leven maar juist als haar poging vrij te komen zegmaar. Lysanne is in mijn ogen niet gevlucht uit haar leven, maar is juist vrij gebroken van alle problemen. Dat vind ik echt mooi gedaan.
    Wat ik van je story vind? Echt gewoon prachtig! Maar ja, je vroeg beschrijving die explicieter was dan dat. Dus: Ik vond je verhaal echt enorm goed, de lay-out was erg mooi geregeld en paste erg bij het verhaal. Het verdriet en de pijn was gewoon te voelen tussen de woorden. De hoofdstukken waren erg kort maar dit vond ik juist passender. Het waren namelijk meestal stukken uit een dagboek en ik denk niet dat mensen meters papier in hun dagboek gaan schrijven ;) Je verhaal was kort, maar krachtig. En het 'schrijfdoel' heb je meer dan duidelijk gemaakt.
    Door jou zal ik nu zeker twee keer nadenken voordat ik weer een opmerking maak.
    en over je schrijfstijl heb ik eigenlijk maar 1 woord te zeggen: perfect.
    Verder dus echt super bedankt voor het schrijven en by the way ben ik ook blij dat ik jou via dit verhaal (of dit verhaal via jou) heb leren kennen =) Het is gewoon echt prachtig geschreven, niet oppervlakkig, kort maar krachtig, duidelijk en meer kan ik niet zeggen.
    Mooiste story ever (H)
    Bedankt voor het schrijven
    Lots of love,
    Marissa

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen