Foto bij Mededeling 3

De afbeelding staat dus symbool voor 'Words hurt'.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • EpicProngs

    Eigenlijk ga je twee verhalen beginnen, want wij schrijven ook nog steeds een verhaal samen alleen is dat nog steeds niet geactiveerd dus moet dat eigenlijk ook nog beginnen xD
    Ik hoop dat je snel begint aan je nieuwe verhaal want jouw verhalen (eigenlijk verhaal want je hebt tot nu toe maar 1 verhaal geschreven) zijn echt geweldig!! Je kan zo mooi schrijven, er zit gevoel tussen je worden en je kan de pijn gewoon voelen.
    Ik vind het dus ook heel jammer dat je verhaal gaat stoppen!! Stopt het echt al héél snel, of komen er nog wel iets van 10 à 20 hoofdstukjes?? Ik hoop dat tweede ;)
    Ik snap het op zich wel van je tijdsprong, anders zou je iets van 3 jaar ofzo moeten schrijven... en die jaren zouden dan zegmaar alleen maar gaan over hoe ze gepest werd en misbruikt door haar vader dus ja... Dan wordt het denk ik ook niet meer leuk om te schrijven en zo blijft er ook nog wat spanning in je verhaal. ;)
    Ik begrijp jou pov helemaal maar dat neemt niet weg dat ik het niet jammer vind dat je er dus al zo snel een eind aan gaat breien :O
    Misschien kan je een fantasy, romantische, drama verhaal doen?? lekker zeurderig gezweimel schrijven met nog een tikkeltje magie ofzo? ;) Als je weer hulp nodig heb, al is het maar met de illustratorgebeuren, ik ben hier ;)
    En natuurlijk geniet ik van je verhaal! als we dat niet deden, dan was/waren (want ik denk dat iedere abbo er zo over denkt ;)) we allang gestopt met lezen. want je hebt nu al ietsvan 40 hoofdstukjes en al je abbos hebben braaf een reactie achtergelaten bij elk hoofdstuk dus ja... dan begrijp je denk ik wel dat we het nu ook gewoon gaan uitlezen ;)
    En je moet ons niet bedanken voor het lezen, wij moeten jou bedanken voor het schrijven ;)
    Dus bedankt (K)
    en snel schrijven (H)(H)(H)
    Xxx M (flower)

    1 decennium geleden
  • Valdys

    Ik zag dat er een mededeling kwam, dus ik snel een schietgebedje doen dat je niet stopt.
    Maar echt jammer... Ik snap het wel, maar toch :(
    En... Hierna een Fantasy story? Ik zeg ook maar wat hoor ;)
    Maar als je een mede-schrijver zoekt... *wenkbrauwwiebel*
    xx (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen