Foto bij 56. The Battle

Sorry dat het zolang geleden is! Maar school zorgt ervoor dat ik onwijs druk ben! Ik ga trouwens morgen op vakantie naar Oostenrijk dus dan kan ik ook al niet schrijven! SORRY!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • amores

    DE beslissende strijd, aaaaaaaaaaaaaaaah! Helemaaaal top! Ik zit echt op het puntje van mijn stoel! Zooooo spannund! Whahahahah, eigenlijk wil ik nu gelijk verder lezen, maar ik moet nog deze hele &$(#$^*( reactie schrijven, maarjaaa, dat verdien jij!
    Woooow, 't is nu al weer eventjes later dat ik dit schrijf, drie kwartier ofzooo! WHahahah, maar ik ben bij mijn haarscheiding verband en dat doet FACKIGN VEEEL PIJN! Dus ik heb net even mijn haar gewassen, maar het grappige is dat ook dat niet helpt:'( WEEEEEEEEEEEEEH :"( Ik haaaaaaaaaaaaaaaaaaat de zon! Of ik verbrand of ik krijg uitslag, me unphappy :( Ik luister nu naar Laura Pausni, ik wil echt nog een keer naar een concert van haar!
    (K)

    1 decennium geleden
  • LoveIsLouder

    Mooii,,

    Haha, ik zie het al helemaal voor me!
    Professor omber in een zwart pakje, ik hoop echt dat omber dood gaat.
    O, ja, Veeel plezier in oostenrijk!

    Xxx

    1 decennium geleden
  • D3M1

    verder

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen