Het is inmiddels gaan regenen. Ik hoor dat er iemand aankomt en stil staan bij het bankje. Ik verstop mijn gezicht achter mijn handen. Het is een lange tijd stil.
'Sorry, ik wilde het niet' zegt hij dan uiteindelijk.
'Wat niet?' vraag ik.
'Ze zoende mij, het is niet wat het lijkt!' probeert hij zichzelf goed te praten.
'Je zoende met haar, hou je van haar?' vraag ik.
'Nee, ze is jou niet' zegt hij. Ik weet ineens weer waarom ik verliefd op hem ben. Hij is zo eerlijk en lief!
Ik kijk hem recht in zijn ogen aan, zijn mooie bruine ogen. Ik sta op van het bankje zonder zijn blik te verliezen, en ik ga recht voor hem staan. We zijn beide kletsnat van de regen. Het water loopt van door zijn mooie bruine haar, op zijn voorhoofd, op zijn wangen naar zijn mond. Ik kijk hem nog een keer diep in zijn ogen aan sluit mijn ogen en voel zijn zachte lippen op de mijne.

En daar staan we dan, in de regen. Maar man, hij zoent echt lekker!

We lopen samen terug, ik kan het maar moeilijk geloven. Ik heb met hem!
Iedereen kijkt ons aan als we kletsnat binnekomen. Er komt op precies het goede moment een slownummer. We gaan samen de dansvloer op, een eindje verderop staan Mark en Lotte ook te dansen. Ik kijk weer even naar links, daar staat Bente ons met open mond aan te staren. Maar het boeit me niks. Hij legt zijn armen om mijn middel, en ik mijn handen in zijn nek. We schuifelen, en een eindje verderop staan Mark en Lotte ook te schuifelen. Man! Echt een geweldig feest, ook al sta ik hier kletsnat te wezen!

POV Daan

Dit was geweldig, nu stond ik daar te schuifelen met Lieke! Ik kon niet stoppen met kijken naar haar mooie ogen. Ik keek even langs haar naar Lotte en Mark, Mark knikte naar me. Hij had aan het begin van de avond boos geklonken, maar nu zat het wel goed. Ik wist het, ik voelde het.
En toen ik even later keek waren ook hun aan aan het zoenen, en voor ik het wist waren ook Lieke en ik weer aan het zoenen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen