Foto bij Voorspelling komt uit? - 127

“Jullie moeten in ieder geval contact met ons houden”, zei Azulena. “We kunnen niet toestaan dat zomaar iedereen ons lastig komt vallen, maar om bijvoorbeeld verzoeken voor heling via de soldaten door te geven is ook moeilijk, die zullen het vaak niet doorgeven aan ons en zo, of heel laat. Dus hebben we één tussenpersoon nodig van de Waterstam die we bij ons toelaten om de verzoeken door te geven.” Ik begreep meteen wat ze bedoelde.
“We hebben jou nodig, Diana”, vulde ik mijn zuster aan.
“Waarom ik?”, vroeg ze verbaasd. “Dat zal de vuurnatie toch niet zomaar aannemen, als zus van Yue?”
“Dat valt te verklaren”, antwoordde ik. “Maar we hebben iemand nodig die ons kent, die wij kennen, die we kunnen vertrouwen.” Ik keek haar strak aan. “En iemand die af en toe voor zichzelf kan beslissen, tegen onze beslissingen in, om voor de stam zorgen als wij dat even niet kunnen.”
“Ik begrijp het”, zei Diana zacht.
“En heb je mij ook nodig?”, vroeg Thomatio.
“Minder”, zei Azulena. “Maar als we de mannen van de stam ergens voor nodig hebben doen we dat waarschijnlijk via jou. En ik denk dat jij ook het meeste kans maakte hen in te tomen als het tot een conflict tussen hen en de soldaten komt. Anders krijgen ze echt problemen.”
“Ik zal mijn best doen”, zuchtte Thomatio. “Maar gaan ze mij niet pakken omdat ik generaal ben?”
“Niet als wij hen tegenhouden”, zei ik kalm.
“Jullie zullen ook de enigen zijn die het paleis nog mogen betreden”, ging Azulena verder. “Yle woont hier uiteraard, en verder zijn jullie haar familie en de enigen die tot bij Lizzie en mij mogen komen. Katara, jij komt enkel naar ons als je ouders niet kunnen.”
“Oké”, knikte iedereen met tegenzin.

Reageer (4)

  • Eef95

    Dat is echt zo afschuwelijk allemaal...

    1 decennium geleden
  • gamepuller

    just awesome
    snel verder(lol)

    1 decennium geleden
  • Niallene

    verder! <3

    1 decennium geleden
  • Teal

    door.(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen