Foto bij Soixante.

Soixante

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • NoDeatheater

    Nice!

    1 decennium geleden
  • Rho

    Dit verhaal is geweldig, weet je dat? Ik had zin om een heel verhaal te typen, maar ZeroGravity heeft eigenlijk alles al gezegd, amen.
    ;) snel verder!

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Ooooh,je bent zoo goed!
    Snel verder? (:

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Ga alsjeblieft snel verder, je schrijft echt prachtig!

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    "Ik hoorde ze, maar ik luisterde niet." I LOVE YOU. Omdat niemand het verschil tussen horen en luisteren lijkt te snappen en dat jij dat dan toch nog even zo opschrijft en dan *omygodfangirl*
    Ik vind het echt heel mooi dat je dit stukje erin hebt gepropt, als een soort ademstukje, een pauze van het echte verhaal zeg maar, waar je even alles. uiteenzet, maar zonder dat het saai wordt. Of onnodig. Ik vind dat zelf altijd heel moeilijk om te doen, en dit staat hier zo logisch en natuurlijk and I love it. Het is precies wat nodig is, niet meer, niet minder, en dat je er überhaupt niet vanaf ziet vind ik ook awesome -dat je niet bang bent om stukjes waar geen "actie" inzet, toch te schrijven.
    En ik ben nu helemaal nieuwsgierig naar die speciale periode en naar wat er op Harry's verjaardag gaat gebeuren, ja. Ik vind het heel mooi dat je daarnaar toewerkt en dan uiteindelijk die nieuwsgierigheid opwekt. Amen.
    Dat was het wel voor vandaag -ik heb niet echt het idee dat ik heel veel zinnigs kan zeggen. So, if that's okay with you, I shall now click on reactie toevoegen. Amen.
    *geeft kudo* *voert koekje*
    Ik ben het trouwens helemaal eens met wat die twee mensen onder mij zeggen. Beter dan wat cakejelaura zegt is het eigenlijk niet te verwoorden.
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen