Foto bij 2.20 Harry Edward Styles

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • DouglasBooth

    je schrijft echt super! <3
    snel verder

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • numbnut

    Snel verder!!
    Xxx

    1 decennium geleden
  • quotelover

    Ik ging echt plat met die foto! *lacht nog na* Eigenlijk nog geen idee waarom, saaie humor neemt weer eens de overhand... Ik heb zin om heel geleerd te doen, nou hier komt het: 'Ik vond het erg interessant om deze uitzonderlijke situatie eens uit een ander oogpunt te bekijken, in dit geval vanuit de heer H. Styles. Het voegt echt iets uitzonderlijks toe aan dit deel van het verhaal, erg knap neergezet aangezien het me lastig lijkt om me als vrouw in te leven in de gedachtegangen van het andere geslacht.' (Uitgesproken alsof iemand een hete aardappel in zijn of haar mond heeft -wat een uitdrukking- en bij voorkeur een aan golf en geld verslaafde hertog....) Maar deze reactie gaat niet al te lang worden, want ik moet naar bedje toe! Om weer fris en fruitig te zijn voor een nieuwe schooldag! (altijd al eens willen weten hoe het is om een appel te zijn! (fruitig, snap je?))
    En toen kwam de olifant met zijn lange snuit (eigenlijk wilde ik Arnold vragen, maar die was bezig aan een potje scrabble tegen zichzelf) en die blies dit ik-heb-niks-te-vertellen-maar-klets-je-toch-de-oren-van-het-hoofd-verhaaltje uit.

    xx

    P.S. De ik-gebruik-te-veel-spreekwoorden-5-minuten zijn begonnen...

    1 decennium geleden
  • HoranHug

    Oeh, snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen