Foto bij 070 Zayn Malik

Holaaaaaa
Sorry sorry sorry. Eigenlijk wilde ik dus dagelijks wat activeren, maar gister had ik het zoooooo druk en morgen start mijn toetsweek dus zit ik ook veel in de leerboeken (wat geen nut heeft want mijn concentratievermogen is zo'n beetje -121,24 op een schaal 1-10)
En ik wou even heel cuuwl iets zeggen. Ik zag net een filmpje waarin 1D de macarena zingt, en dat vond ik dus mega hipp. Want ik ben zelf een onderzoek gestart naar hoeveel mensen de macarena wel daadwerkelijk kunnen zingen. Met de bijdrage van 1D is dat trouwens nu 11 van de 39. En zelf kan ik um nu ook zingen (van een Spaanse uitwisselingsstudent geleerd, met veel hulp van JudithHoran.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • aylatjuhh

    Serieus heb ik nooit gereageerd op jouw story?

    Nu schaam ik me wel :X

    9 jaar geleden
  • Tinaaax257

    yay, hij wordt verliefd op haar!
    en het kan niet falen want jij schrijft het!

    1 decennium geleden
  • Shinyworld

    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg geweldig mooi!!! snel verder, je verhaal is geweldig supervet geweldig!!! KUDOOO VOOR JOU!!!

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    sneel veerder (H)

    1 decennium geleden
  • LoveBambi

    Wohooooo! Zayn en Jess, zaten in de boom. Z-o-e-n-e-n-d

    Sorry moest even ;)

    Nog een stukje pleaaassee?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen