Foto bij 55. A lot of people

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • amores

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, we've got to fight, fight, fight, fight for this love.... WOwow, hahaha, ik heb nu ineens dat nummer van Cheryl Cole in mijn hooofd! Maaar, Leanne, wat is dit geweldig! Ik houd van deze story! Ben er veliefd op, aaaaaaaaaaaaaaaaaah(H)(H)(H) Zoooo goeed is dit! Wow, ik ben echt trots op je, en dit klinkt heeel dramatisch, maar 't is gewooon ECHT zo! Je schrijft super goed! Je bent gewoon een van de beste schrijfsters van quizlet, vind ik dan! Er zijn natuurlijk kneuzen, die daar anders over denken, maarjaaaa die knunnnen er ook niets aan doen dat ze nou eenmaaal kneus zijn! ZIelig, zielig, zielig... WHAAAAAAAAAAAAAH! Dze reactie is kort, maar ik moet er nog heel veeel schrijven, dus ik stop!
    (K)

    1 decennium geleden
  • T0RRES

    Nice!

    1 decennium geleden
  • riannnexo

    Oeef , dit doet me denken aan nikita ghehe xo

    1 decennium geleden
  • Jagkass

    Spannend! (:
    Maar toen met die stalkende leraar op beauxbatons is toch vreemd? Ze wisten toen nog niet van Zweinstein, dus kan dat toch niet de reden zijn? Of denk ik nu verkeerd?
    Snel verder!

    Xoxo

    1 decennium geleden
  • LoveIsLouder

    Je mag nu niet gaan stoppen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen