Foto bij chapter 86: Reunion

Hey abo's ik heb 2 weken lang niet geschreven omdat mijn vader(gierige klojo) ons internet ging omzetten van xs4all naar kpn vanwege een paar centen.
Bovendien had ik ook een virus op mijn laptop,daar had ik geen last van en toen schreef ik nog gewoon maar mijn vader had zo iets van dat haal ik er ook meteen vanaf.Maar mijn vader deed fucking lang over het internet terwijl je binnen 1 minuut je laptop kan aansluiten op internet maar nee,inplaats daarvan had ik 2 WEKEN geen internet.Ik heb dus heel lief voor jullie een hooftstuk geschreven in words en dat is het onderstaande hooftstuk.Na dit hooftstuk zal alles wel weer vrolijk worden hoor ;)

Uitslag favorieten wedstrijd:
YASSUP!!!
Wie is blij wie is blij?Waarschijnlijk jullie allemaal want er is massaal gestemd op yassop,op de 2e plaats staan Treyson en Rea daarna Makoto en daarna Nakusa.De prijs van de wedstrijd was dat ik van het gewonnen personage tekeningen zou maken en zou uploaden nou vanwege internet probleem doet onze wirrless scanner/printer het niet dus dat moet ik nog ff doen(sorry guys).En hieronder staat de verrassing waarover ik het had in chapter 84.Ik had gehoopt dat het er beter uit zou komen te zien maar ja,beter iets dan niets.Hopenlijk vinden julllie het gaaf want ik heb er hard aan gewerkt......
GODVERDOMMETERINGZOOIKLOTEKPNBEVEILIGINGIKHAATALLES!!!!!!!!!!!!!
probeer ik het filmpje te uploaden 'reageert' windows live movie maker niet.Ik over en over maar proberen maar nee hoor.Ik met een ander filmpje van mij proberen maar nee,die crasht ook.Waarschijnlijk staat die tyfus kpn beveiliging zo da'k niets kan uploaden.
Dat wordt weer een andere keer.Ik wordt er gek van dat ik de laatste tijd niet kan schrijven en ook niets speciaals kan doen voor jullie.Ik bedoel ik ben namelijk super blij met mijn 12 abo's.

ps sorry voor mijn gevloek maar ik was het ff allemaal zat

Treyson deed als laatste Sharpedo in zijn pokeball die nog in een vijvertje lag te dobberen.Treyson had even pause gehouden op zijn weg naar Fortree City waar hij Rea en Yassup weer zou zien.Door alles wat er gebeurt was,had Treyson gerealiseerd dat je nooit weet wat er zal komen en dat je je moet focussen op nu.Hij zat er over te dubben om Rea mee uit te vragen.Maar dat is een beetje moeilijk want waar kunnen we naartoe gaan.In Fortree City hebben ze nou niet echt een bioscoop ofzo.
‘Daaaah.’ Riep Treyson geïrriteerd uit en woelde door zijn haar.
‘Sandshrew?’ Vroeg Sandshrew die op Treysons schouder zat.
‘Niets aan de hand jochie.’ Zei Treyson glimlachend en liep door.
‘We zijn bijna bij Fortree city zullen we rennen?’ Stelde Treyson voor aan Sandshrew.Niet dat het Sandshrew iets uitmaakte,hij zat toch op Treysons schouder.Treyson maakte aanstalten om weg te rennen toen hij opeens een stem achter hem hoorde.
‘Wacht!’
Treyson draaide zich om,een jongen van dezelfde leeftijd stond achter Treyson.


Treyson keek hem vragend aan.
‘He ik zag dat je toenet aan het eten was.Maar wat was die roze pokemon van jouw?Ik bedoel,die andere ken ik,dat zijn gewoon Hoenn pokemon.En die op je schouder is een Sandshrew.’ Zei de jongen en wees naar Sandshrew.Treyson dacht even na en wist toen meteen welke pokemon de jongen bedoelde.
‘Tyrogue kom eruit!’ Riep Treyson grijnsend en gooide de pokeball omhoog.Tyrogue kwam eruit en keek argwanend naar de jongen.
‘Cool.’ Zei de jongen en ging op zijn hurken voor Tyrogue zitten.
‘Is het een vechtsoort?’ Vroeg de jongen nieuwsgierig aan Treyson.Treyson knikte.
‘Klopt.Tyrogue komt uit Johto.Hij lijkt misschien klein maar hij is sterk hoor.Onderschat hem niet.’ Zei Treyson trots.De jongen grijnsde en tikte tegen Tyrogue’s voorhooft.Dat had hij niet moeten doen want de al zo argwanende Tyrogue haalde uit met zijn knie en schopte keihard met hi jump kick in de maag van de jongen.De jongen vloog achteruit en belande op zijn rug.Treyson greep Tyrogue en zette hem achter zich neer terwijl hij naar de jongen rende doe alweer overeind krabbelde.
‘Man wat een kracht.’ Zei de jongen lachend.
‘Gaat het wel?’ Vroeg Treyson enigszins bezorgd omdat de jongen nog met zijn hand om zijn buik stond.
‘Ja hoor.Ik denk alleen dat mijn maag en nieren in Littleroot liggen.’ Zei de jongen sarcastisch.Treyson en de jongen begonnen te lachen.
‘O ja,ik ben Aiden.’ Zei de jongen en stakte zijn hand uit.
‘O wat onbeleef ik heb mezelf ook nog niet voorgesteld.Ik ben Treyson.’ Zei Treyson en schudde de hand.
‘Maar wat ik wilde vragen was,wat dacht je van een gevecht.Jouw Tyrogue tegen mijn Manectric?’
‘Natuurlijk.’ Zei Treyson en liep achteruit zodat er een plek voor een gevecht ontstond.Treyson keek Tyrogue aan.
‘Dat was niet lief,dat je het even weet.’ Zei Treyson streng.Aiden proeste het uit.
‘Sorry sorry.’ Zei Aiden en pakte zijn pokeball. ‘Manectric kom eruit.’
De Manectric kwam eruit en kleine elektrische stromen gingen door zijn vacht.
‘Tyrogue we gaan frontaal,mach punch go!’ Riep Treyson en Tyrogue stormde op Manectric af.
‘Manectric gebruik spark om het te counteren!’ Riep Aiden en de twee pokemon knalde van elkaar af.
‘Manectric quick attack nu.’ Zei Aiden en Manectric rende op Tyrogue af.
‘Tyrogue gebruik hi jump kick!’ Riep Treyson en Tyrogue sprong op Manectric af.
‘Ontwijk!’ Riep Aiden en Manectric ontweek hi jump kick met quick attack.Tyrogue knalde op de grond en hield even zijn knie vast terwijl hij overeind probeerde te komen.
‘Shock wave,Manetric.’ Riep Aiden en Tyrogue werd hard geraakt.
‘Maak het af met spark.’ Zei Aiden en Manectric stormde op Tyrogue af.
‘Even wachten…’ Zei Treyson en wachtte tot Manectrice dichter bij was.
‘Mach punch nu!’ Riep Treyson.Tyrogue haalde uit met zijn vuist.Manectric had geen tijd om te ontwijken en werd hard geraakt.
‘Nu snel earthquake.’ Zei Treyson en Tyrogue sprong op de grond.De grond gebon heftig te schudden waardoor Manectirc schade opliep.
‘Spring in de lucht,Manectric.’ Riep Aiden en Manectric sprong in de lucht.
‘Gebruik shock wave.’ Zei Aiden en Manectric vuurde zijn shock wave af vanuit de lucht.
‘Doe je double team!’ Riep Treyson en de shock wave raakte een verkeerde double team.Treyson zuchtte opgelucht.Blijkbaar was dat de enigste manier om shock wave te ontwijken.Manectric stond weer op de grond en was omsingelt door double team.Aiden wees naar voren.
‘Quick attack en raak ze allemaal.’ Zei Aiden vol zelfvertrouwen.Manectric bestormde ze allemaal tot er nog maar ééntje over was,de echte Tyrogue.
‘Spark en maak er een einde aan.’ Zei Aiden en Manectric ging op Tyrogue af.
‘Hi jump kick zo hard als je kan!’ Riep Treyson.Tyrogue was sneller dan Manectric en raakte Manectric vol op zijn kaak.Manectric vloog naar achter en bleef naast Aiden liggen.Aiden glimlachde en zakte door zijn knieën.Zachtjes aaide hij Manectric over zijn rug.
‘Je hebt het goed gedaan hoor meissie,ik ben trots op je.’ Zei Aiden en deed Manectric in haar pokeball.Treyson tilde Tyrogue op.
‘Je hebt gewonnen Tyrogue,super gedaan.’ Zei Treyson.
‘Tyro tyrogue.’ Zei Tyrogue blij.Aiden liep naar Treyson toe.
‘Gaaf gevecht,ik ga er maar weer eens vandoor.’ Zei Aiden en stak zijn hand uit.
‘Top gevecht.Ik zie je vast nog wel een keer.’ Zei Treyson en schudde voor de 2e keer Aidens hand.Aiden draaide zich om en rende weg,hij was al gauw niet meer te zien tussen de bomen.Treyson deed Tyrogue in zijn pokeball en keek naar de lucht.Het begon al aardig te schemeren,nog even en het zou pikken donker zijn.
‘Let’s go.’ Zei Treyson tegen zichzelf en Sandshrew en begon te rennen richting Fortree City,met een beetje mazzel zou hij het nog halen voor morgen.

Ondertussen

Yassup en Rea zaten op hun kamer in het pokecenter.Ze hadden net gegeten nadat ze waren aangekomen in Fortree city.Yassup had bij de balie gevraagt of Treyson Kasari er al was maar Zuster Joy had gezegt van niet.Rea lag op haar bed met Zuki,de Eevee op haar schoot.Rea aaide Zuki continu over haar ruggetje,Zuki was een tijd geleden al in slaap gevallen.Yassup had er niets van gezegt,Rea wilde dicht bij haar pokemons zijn en Zuki lijkt bovendien qua maat op Tenko,de poochyena die weer bij haar roedel was. Het was Yassup opgevallen dat Rea niet had gehuilt.Ze had voordurend gezegt dat het haar eigen schuld was en dat ze dom was geweest om poochyena te vangen.Yassup liep naar het raam en opende het om zijn hoofd naar buiten te steken.Het was indertussen als avond geworden en het ht enigste licht kwam van de straatlantaarns en de sterren. Desalniettemin was het niet koud.Yassup draaide zijn hoofd en keek naar Rea.
‘Hey Rea,wat dacht je van een wandeling?Het is niet koud en we laten onze pokemon hier,oke?’ Stelde Yassup voor.Rea knikte en legde Zuki naast haar neer op het bed en stond op.Ze trok haar schoenen aan en deed haar pet op.
‘Klinkt goed.’ Zei Rea en glimlachde.Yassup en Rea liepen de trap af en het pokemoncenter uit.Verder was er niemand op straat.Fortree City had vroeger alleen huizen in bomen maar dat was de afgelopen jaar wel verandert.Het was een grootte stad geworden gewoon op de grond.Er waren alleen nog wat traditionele boomhuizen rondom de stad.Yassup en Rea liepen door de straten en keken naar de lucht.
‘Er is hier wel een mooi uitzicht op de sterren,zeg.’ Zei Rea enthousiast. Yassup knikte instemmend en keek weer even vooruit.Dat was de richting om waar Treyson vandaan zou moeten komen.Opeens zag hij iets bewegen in de verte.Yassup tikte Rea aan en samen keken ze hoe de gedaante dichter bij kwam.Op een gegeven moment herkende Rea de rennende gedaante.
‘Het is Treyson.’ Zei Rea verrast.Yassup herkende hem nu ook begon te zwaaien.
‘Treyson,Nakusa we zijn hier!’ Riep Yassup.Rea en Yassup konden Treyson pas goed zien toen ze met z’n drieën onder een straatlantaarn stonden.
‘Hai Yassup,Rea.’ Zei Treyson glimlachend.
‘Waarom ben je in het donker gaan door rennen?Had toch een dag gewacht,wij zitten toch in het pokemoncenter.’ Zei Rea.Treyson grinnikte.
‘Ach,ik wilde hier gewoon snel zijn.’Antwoorde Treyson.Yassup merkte op dat Nakusa er niet was.Yassup had het al meteen gezien toen Treyson bij ze stond maar Yassup had gedacht dat Nakusa achter Treyson zou aan komen rennen.Niet dus.
‘Treyson.’ Zei Yassup ernstig en Treyson keek op.
‘Waar is Nakusa?’


Die vraag trof Treyson als een bliksemschicht.Treysons,daarnet nog vrolijke,gezicht veranderde.Hij wist niet wat hij moest zeggen.Yassup zag Treysons uitdrukking en wist dat er iets was.
‘Treyson?’ Vroeg Yassup.Treyson knipperde weer met zijn ogen en schudde even zijn hooft.
‘Hij…Hij is opweg naar een ziekenhuis.’ Antwoorde Treyson.
‘Wat?!’ Riepen Rea en Yassup onbegrijpend.
‘In Johto toen de grot instortte was Nakusa onder een berg stenen geraakt.In het ziekenhuis was hij verzorgt en hij kon weer op reis en kwam terug naar Hoenn.Hier kreeg hij een telefoontje van zijn arts die de röntgenfoto’s opnieuw had bekeken.Er was een stukje bot in Nakusa’s long geraakt.Dat moet eruit anders zal Nakusa uiteindelijk stikken.Nakusa,hij…die idioot wilde met ons reizen,hij wilde ons niets vertellen.Ik kwam erachter en Nakusa vertelde het.Ik heb met hem afgesproken dat hij naar zijn arts toe moet…en…en dan kan hij weer met ons reizen.’ Treyson zag de geschokte gezichten van Yassup en Rea.Yassup,die net vrienden met Nakusa was geworden,sloeg met zijn vuist tegen de straatlantaarn.
‘Verdomme!Waarom heeft hij niets gezegt?’ Zei Yassup gefrustreerd. Toen bleef het stil.Yassup staarde naar de grond en Treyson keek naar Yassup.Treyson wist hoe Yassup zich voelde,zo had hij zich ook gevoelt:machteloos.
Opeens merkte Treyson op dat Rea’s schouders trilde.Hij draaide zijn hoofd van Yassuo naar Rea.Over Rea’s wangen stoomden tranen.
‘Rea…’ Zei Treyson en trok Rea troostend tegen zijn borst.Hij had zijn armen rond haar heen geslagen en hoorde Rea zachtjes snikken.Natuurijk vond Treyson het zielig voor Rea,die Nakusa meteen had vertrouwd,maar aan de andere kant:om nou in tranen uit te barsten.Ja,Treyson en Yassup waren gefrustreerd,omdat Nakusa niets had gezegt.Treyson had de volste vertrouwen dat Nakusa meteen weer zou terug komen.Yassup ging achter Treyson staan en fluisterde in zijn oor.
‘Tenko is weg.Haar roedel kwam Tenko terughalen.Die opgepropte gevoelens en nu dit zijn de druppel.’ Legde Yassup uit en liep weg,terug naar het pokemoncenter.Treyson veegde Rea’s haar naar achter.
‘Hey alles komt goed.Dat beloof ik.Nakusa is al op zijn terug weg…en Tenko zal jou nooit vergeten.’

Duzzz....Reacties?Please?

Reageer (4)

  • ShadowNight

    cool
    that's really sucks
    ik kan echt niet zonder internet

    1 decennium geleden
  • Organism

    Wauw mooi bro. D: echt mooi hoe je dit allemaal schrijft! TOP snel verder!

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Aww, arme Rea.

    1 decennium geleden
  • Amami

    Snel veder :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen