D E E L 1 4 !
Whee morgen weer naar school, hoezo stom -.- Heb nog nooit zo geen zin gehad in school zeg! Nou iig snel lezen.. Hij is een beetje saai maar tja dat krijg je als je geen inspi hebt -.-

Vorige keer:
'Zet hem op Roos,' zei een jongen van Griffoendor die ook al zulk rood haar had maar dan fel groene ogen. Professor Filister ging klaar staan en met een ongekende kracht in haar stem riep Roos: 'Expelliarmus!' De toverstok van professor Filister schoot weg uit zijn hand en Roos ving hem behendig op. De jongen met het rode haar begon te klappen en al snel deed Julia met hem mee. Terwijl de hele klas klapte voor haar gaf Roos het toverstokje terug aan de professor en liep terug naar haar plaats.
'Goed gedaan Roos, dat heb je volgens mij van je moeder. Ron was niet zo'n ster op school,' zei professor Filister met een knipoog.
'We schuiven even de tafels aan de kant en dan is het tijd dat jullie het ook maar weer eens gaan doen. Kunnen jullie het net zo goed als mevr. Wemel?' Julia schoof haar tafel aan de kant en ging tegenover Ashley staan. Zo moeilijk kon de spreuk toch niet zijn? Toch?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Ayane

    mee eens, snel verder!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Gibbs

    cool/mooi verhaa;)

    1 decennium geleden
  • DyingXrose

    Ik vind het cool dat Albus zo lief is, al had ik dat wel van hem verwacht, ik hoop dat Julia veel met hen op gaat trekken:)

    x
    Dawn

    1 decennium geleden
  • magiclove

    kei goed!
    ik hoop dat je snel verdergaat!

    1 decennium geleden
  • MissLuilak

    Sjonge, dat ze daar zo moeilijk over doen, Ashley is zo weer geholpen door madame Plijster dat weet ik gewoon ^^, maar wel fijn dat Roos haar troost, ze is een aardig meisje, net zoals Albus, zit gewoon in de familie. En James kent ze natuurlijk wel, misschien wordt het wel wat tussen hun [á].
    Next one, pleas ^^.
    xRenée

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen