WOOWW EINDELIJK DEEL 10
Dat duurde dus echt onmogelijk lang. Maar ja, die vorige is pas 3 keer gemaakt ofzoo, dus ik dacht, ik wacht even. Maar ik kom er nu ook wel achter dat hij niet meer word gemaakt. Maar goed hij is er!!

Vorige keer:
‘Ashley! Zit nou eens stil, zo kan ik je haar toch niet doen!’ mopperde Julia en Ashley zat meteen zo stil mogelijk op haar stoel en eindelijk kreeg Julia het irritante haar van Ashley in model. Na snel even een paardenstaart bij haarzelf te hebben gemaakt pakte Julia stiekem de mascara van Ashley en smeerde een beetje op haar wimpers. Ze wilde niet te veel opvallen, daar hield ze niet van. Ashley daar in tegen probeerde juist heel erg op te vallen maar daardoor was ze niet minder mooi, het paste juist perfect bij haar. Iemand klopte op de deur van de slaapzaal en de stem van professor Anderling riep: ‘Meisjes, zijn jullie bijna klaar? De andere leerlingen komen er zo aan.’

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Ayane

    snel verder!!!!

    1 decennium geleden
  • DyingXrose

    Don't be scared, you be save, this I swear, If you only love me

    Zwadderich terwijl je dat niet wil, das best wel stom!!

    xx
    Dawn of Slytterin

    1 decennium geleden
  • Gibbs

    leuk!:D
    maak gauw de volgende pleaszzz*kijkt juh smekend aan*

    1 decennium geleden
  • Caged

    HEE JE HEBT EINDELIJK 10!!!!

    GOEDZO LIEVERD

    ga maar snel verder
    ^^

    kan er geen daisy invoor komen (A)
    [omg ik ben echt erg xD]
    en dan die daisy ziet carlo en dan boem verliefd xD

    kies maar

    xxx
    jou inspiratie help doosje xD ofzeuw

    1 decennium geleden
  • MissLuilak

    Hij was super, en lekker lang ^^. Haha, het Super-duo, en de aardigste Zwadderaren ever, dat wordt leuk. Tja, er moeten ook aardige Zwadjes zijn niet? Kunnen ze het sluwe, ego gehalte weer een beetje omhoog krikken, maar ik houd het kort, moet gaan eten.
    Snel verder! Of weer twee weken wachten, en dan weer zo lang ^^, nee doe toch maar eerder, nja zie maar, iig snel verder!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen