Foto bij |011|

Hello People! hier nog een stukje!

p.s plaatje heb ik zelf gemaakt! niet stelen! (maar ik weet dat jullie je daar toch niet aan houden)

Ik pak alle boeken bij elkaar en kijk op mijn rooster wat voor les ik vandaag had. Ik had vandaag als eerste Engels in lokaal 012. ik keek op mijn plattegrond waar ik moest wezen en borg hem op in mijn tas. Ik liep snel naar lokaal 012 en klopte op de deur. De lessen waren al begonnen terwijl ik nog bij het secritaat stond. ‘Binnen’ klonk het van de andere kant van de deur. Ik opende de deur en liep naar de leraar toe. ‘Ehm, ik ben nieuw hier’ ‘Dan moet jij Amaya zijn’ zei de leraar. ‘Jah meneer’ zei ik tegen hem. ‘Goed klas, dit is Amaya en ze is hier nieuw dus wees een beetje aardig voor haar’ zei de leraar tegen de klas. ‘Ik ben meneer Wolff en ben je Engels docent,’ zei hij en hij keek even de klas rond. ‘Ga maar naast mvr. Weasle zitten’ en hij wees naar een plek waar een meisje zat met mooi lang bruin haar en bruine ogen. Ik liep naar haar toe en ging naast haar zitten. Ze keek op toen ze me naast haar hoorde ploffen. ‘Hoi! Ik ben Chayenne, jij bent Amaya?’ ‘Jah, dat ben ik, aangenaam’ lachte ik. ‘Willen de dames nu even opletten?’ ‘Jah meneer’ zei Chayenne. Hij begon uitleg te geven over zelfstandig naamwoorden en bijvoeglijk naamwoorden. Iets wat ik allemaal al snapte want ik had dit al gehad in Nashville.

De bel ging en we stopten onze boeken in onze tassen en liepen naar buiten toe, naar de gang die vol stoomde met leerlingen van alle leerjaren. Er liepen dunne en dikke mensen, lange en korte tussen.
We volgden de stoet leerlingen, de ene helft ging naar buiten en de andere ging naar de kantine toe. Ik liep de kantine in en zag ergens het ding war je eten kon halen. Ik liep er naar toe en pakte een dienblad en schep wat eten op en pak een blikje cola. Ik ga aan een verlaten tafeltje zitten en begin aan mijn salade te eten. Als ik hem op heb komen er 2 meisjes aan lopen. Ik herken Chayenne, maar wie dat andere meisje is? ‘Heey, mogen we er bij komen zitten?’vraagt het meisje met blond haar en blauwe ogen. ‘tuurlijk’ zeg ik snel. Ze gaan zitten. ‘Ben je nieuw? Ik heb je hier nog nooit eerder gezien’ ‘Jah, ben hier net komen wonen’ ‘Waar kom je vandaan?’ wil Chayenne weten. ‘ Nashville, Tennesee’ zeg ik. ‘Zo ver weg?!’ roept het ene meisje uit. Mensen kijken even om – om te zien wat er aan de hand is, maar als ze het vinden draaien ze zich gelijk weer om en gaan verder met waar ze mee bezig waren. ‘Shh, rustig Roxanne!’ fluisterde Chayenne tegen het meisje dat blijkbaar Roxanne heette. ‘Oh! We hebben ons nog niet voorgesteld!’ riep Roxanne uit en stak haar hand uit. ‘Roxanne en dat is Chayenne’ zei ze. Ik pakte haar hand beet en schudde hem. ‘Amaya Woods’ zei ik. En zo praatten we nog wat met elkaar over alledaagse onderwerpen tot de bel gaat. Ik gooide de rest van me eten weg, en liep naar het lokaal waar ik moest wezen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen