Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Jamezzz

    yes ik wist het!!! echt gaaf :D Snel op naar de dramaaaaaaa :P:P:P

    1 decennium geleden
  • Jamezzz

    Ow hahahahaha ik dacht dat het vorige stukje de laatste was, bleek er nog eentje te zijn :D ik ga snel lezen :D:D:D

    1 decennium geleden
  • Smythe

    Oeeee nu heb ik opeens ook zin in chocolade :P Maargoed. :P Verder!!! x

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    weetje, ja ik kom nu heel slim doen hoor:P, uit onderzoek is dus gebleken dat een bigmac opwindender is dan chocola:S SERIEUS?! I still don't get it.. Ik weet niet wat voor onderzoek dat was;) Maar daar moest ik ineens aan denken en dat moest ik ook eventjes zeggen(A)
    But anyways.. Wat ik ook zeg ik kom over als een perv. Ik bedoel zeg ik, goed geschreven;Perv, mooi geschreven;Perv, leuk stukje;Perv, snel verder;Kortaf;) en dan blijft er niet zo heel veel meer over... Dus ik ga gewoon maar voor overkomen als een Perv en zeggen:
    WAUWIE!:D (jep die ie moest er nog achteraan!) Je hebt me weer helemaal hyper gemaaktxD Ik was net rustig... hmmpf.
    Maar ga maar snel verder morgen!
    En jij ook fijn pasen, PAASWORTELTJES:O weet je, mijn oma had zo'n paashaas, kijk uit hier komt een heel verhaal:P, en die was ze dus zo aan het knutselen. Ik weet neit wat dat is maar alle oude mensen hier knutselen:S Maargoed die knutselde ze dus en toen vroeg ze zo aan mij, weet jij nog iets leuks.. Dus ik OEEWWH WORTEL!! Zij zat mij echt aan te kijken met zo'n blik van ben je gestoord geworden ofzo? Dus ik helemaal uitleggen; Ja maar kijk, een paashaas deelt chocoladeeitjes uit.. Maar hij heeft zelf niets te eten en dan geef je hem een worteltje want het is tenslotte een haas:P Dus nu hebben wij een vet coole paashaas met worteltje bij mijn oma staanxD

    1 decennium geleden
  • ovaries

    Zooo cute *.*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen