Foto bij Chapter 020

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • RandomnessXx

    ooow zuperzaynX!!

    mijn vriendin heet yara!!!

    nou ja niet alle yara's kunnen aardig zijn natuurlijk...

    1 decennium geleden
  • skipAbeat

    Mg jeej shout out to me say HEEY omg weer je ik was ooit toen ik klein was jaar of 5 met de boot naar london geweest weet he herinner me niks van londen maar wel van de boot omg ik haat mezelf voor dat ik bedoel hallo had ik toen harry ontmoet omg was ik dus zo gelukkig you know :) you never know maybe liam or niall or louis or aayn omg no put zayn last thats sad weet he daz erg alls je iemand van de jongens op het einde moet zettten dan voel je he zo schuldig weet je maar hee komaan ik weet dus niks meer van fucking londOn ik weet alleen dat ik vel gegeten heb op de boot en dat is het omg mijn geheugen laat me in de steek dat is zoo erg he ik weet niks meer van toen ik kleun was welke school welke vrienden weeg je das echt erg :( maar goede story petory omg sat doet me denken aan tori van victorious saar swhat soo bye xx im out

    1 decennium geleden
  • Herope

    oh, 20 hoofdstukken in 1 keer gelezen.
    Snel verder!!

    Love it :D

    1 decennium geleden
  • Claddagh

    Supahh lieff.
    Stiekem ben ik nu jaloers op Yara xd.
    Ookal heb ik een hekel aan die naam, een kind op school heet zo en ze is echt super vervelend. Toch ben ik jaloerss. lol.
    Keihard kudo. Als het kon ging ik de heletijd kudo doen xd.
    Ik houd van die foto. Die foto van Hazza. Die's echt cute <'3. Snel verdah gaan jij ;D trollollollol. Er kwam net zoon brise reclame: 'En van Harry natuurlijk.' En dit vaagt. Vaagt is ene vaag woordje. OKEY IK HOU AL OP. xd.

    x

    1 decennium geleden
  • COOKIEDOUGHx

    Ik adore je verhaal echt :9~
    Hij is super enne, snel verder! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen