Foto bij 6th

6th

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Caraxes

    Wauw darling, dit is fantastisch!

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Je kan echt ongelofelijk goed schrijven, als lezer wordt je echt in het verhaal gezogen. Ga snel verder!

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Geweldig. Fabulous -alles, in die woorden, ik heb even niet anders te zeggen. Wacht even, dan laat ik dit even bezinken voor ik een zinnige reactie kan plaatsen.
    ...
    Oké, I'll try. Dit is gewoon -well, yes. Ja. Dit is gewoon amazing.
    Hoe jij Jackie Robinson uiteindelijk beschrijft, ik weet niet wat het is, ik denk dat het een combinatie is van jouw schrijfstijl, die in dat stukje waarschijnlijk op zijn hoogtepunt was -want ik vraag me echt af of je dat beter had kunnen neerzetten dan dat- en de manier waarop je vragen zonder antwoord laat en de manier waarop je van hij-perspectief naar ik-perspectief switcht en gewoon talent. Yes.
    This is simply beautiful, ik vind dit echt een enorm mooi hoofdstuk. Het is echt alsof alles klopt, like, jesus, ik heb er geen woorden voor. Kleine details waarop je dingen verwoordt, zeg maar, zoals. ik weet niet. Het is gewoon iets in de sfeer en je schrijfstijl dat ik heel erg mooi vind aan dit hoofdstuk.
    En het feit dat je de spanning zo hebt opgebouwd en dan zo'n mooi hoofdstuk aan Harry's ontmoeting met Jackie Robinson plakt, zorgt ervoor dat mijn verwachting van haar, die jij dus eigenlijk voor mij hebt opgebouwd, ook nog eens overtroffen wordt. It's simply amazing.
    Seriously, I don't actually got words to say how magnificent this is. <3

    1 decennium geleden
  • heycatnipp

    wow dit heb je echt mooi geschreven!

    1 decennium geleden
  • Norman

    Wauw, hoe je dit omschrijft, hoe Harry Jackie ziet, dat heb je echt prachtig gedaan meis. Ga snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen