Rae Victoria Samuels

Rae tikte met haar voet mee op de maat, terwijl ze een gesprek met Niall probeerde te voeren. Niet dat dat lukte, want de schreeuwende stem van de zanger was te hard, maar ze deed haar best. Haar beste vriend had haar en Eve een glas met zachtroze drap in hun handen gedrukt, en Rae verdacht Naya van het maken van het goedje. Maar ach, het was op zich best lekker en ze wilde eigenlijk een beetje verlost worden van de stress die de afgelopen schoolweek met zich meegebracht had.
‘Wacht hier! Ik moet even de deur open doen, er staan weer mensen!’ schreeuwde Niall in haar oor. Rae knikte en keek toe hoe hij opging in de mensenmassa, terwijl hij zich een weg naar de gang probeerde te banen. Toen hij verdwenen was, keek Rae om zich heen. Eve stond naast haar en keek voorzichtig een beetje rond.
‘Kom op, ze gaan je niet opeten,’ probeerde Rae.
Eve trok haar wenkbrauwen op. ‘Nee? Weet je het zeker? Ik zou het niet weten, maar die jongen daar…’ Ze wees naar een klein, donkerharig jongetje dat Eve met grote ogen aan stond te kijken.
‘Wat doet hij überhaupt hier?’ vroeg Rae zich af, maar Eve haalde haar schouders op. Langzaam bewogen ze een beetje op het nummer wat zich nu afspeelde. Vaag herkende Rae ‘Hot Right Now’, van DJ Fresh en Rita Ora, wat in het vorige voorjaar een hit was geweest. Maar muziek had geen houdbaarheidsdatum en het was een lekker nummer, dus eigenlijk maakte het allemaal niet uit.
‘Oké, daar ben ik weer!’ zei een stem achter haar. Rae draaide zich om en belandde in de armen van Niall, wie anders?
‘Welkom terug,’ grijnsde ze. Niall sloeg zijn armen even om haar heen en tilde haar een stukje op.
‘Dus, heb je het nog een beetje naar je zin?’
Rae haalde haar schouders op. ‘Ik ben er net.’
‘Well, Barbie, the party is just getting started!’ bromde Niall met een lage stem. Rae schoot in de lach en moest zichzelf zien te kalmeren. Ze schudde haar donkerrode haren naar achteren en zei met een hoogpiepstemmetje: ‘Oh, I love you, Ken!’
Nadat ze uitgelachen waren, begonnen ze met dansen. Volgens Niall waren de meeste gasten er nu wel, en anders mocht Harry, Louis, Zayn of Liam de deur open gaan doen. Rae lachte. Niall was zo lui, hij had volgens haar al wel één keer de deur open gedaan, en dat was net. Maar goed, als dat betekende dat hij bij haar zou blijven, was alles best.
‘Wie is dat meisje eigenlijk, met wie je hier kwam?’ vroeg Niall op een gegeven moment.
‘Oh, dat is Eve, ze is een soort van nieuw, op school.’ Rae keek om zich heen, maar ze kon haar blonde vriendin nergens meer vinden. Ze haalde haar schouders op; Eve redde zichzelf wel, en anders zou ze haar wel komen zoeken.

Reageer (1)

  • kusLauris

    meidd, snel verder !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen