Foto bij Chapter 029

Lauren Hope Diamond.

Niall keek me aan met een blik van wtf? ben jij aan het doen?
Ik kon hem geen ongelijk geven aangezien ik rollend als een zwijn door de modder op het bed lag. Ik kon mezelf net tegen houden om niet over de grond te rollen. Maar goed, ik moest Niall het wel vertellen.
Dus begon ik met praten, 'Dus zie je, ik moest eraan denken dat mijn zusje helemaal hoteldebotel niet normaal verliefd op jou is. Je bent haar crush zeg maar. En dat vind ik grappig omdat ik dus met jou opgesloten zit en ik dus jou ook leuk vind en dus jou vriendin ben, get it?' zeg ik.
Niall zat me nog steeds aan te kijken met een blik van echt mens waar praat je over? En toen kwam het in me op dat ik nog steeds Nederlands aan het praten was. Weer ging ik dood van het lachen.
Maar goed, aangezien ik het zelf nogal eng ging vinden stopte ik mijn lach en besloot het hem maar te vertellen.
'Ok, excuse me for what I did, like five seconds ago. I said: I was thinking about my little sister and I was like: WAIT , she likes Niall to. She's crazy in love with him. And I think it's funny because I like you to and I'm your girlfriend. zeg ik.
Omg jeetje, ik bedoel hoe vaak kan een mens falen? Nou sta ik hier waarschijnlijk met een enorm rood hoofd. Nja dat enorm heb ik altijd al dan. Niall zit me aan te staren alsof ik een alien ben ofzo.
Oke, ik kan het niet meer aan en loop weg. Opeens hoor ik Niall wat roepen. Nouja eigenlijk schreeuwen. Hij is vast weer bang dat ik mezelf opsluit in de badkamer ofzo. Het is niet zo dat ik niet zo doen, ik wou het wel doen. Ik bedoel, ik hou er niet van als iemand naar me zit te staren. Maar dan besluit ik dat het kinderachtig is en loop ik terug.

Reageer (3)

  • Spartan

    Whahahahaha

    1 decennium geleden
  • Leprechuan

    cute gif (H)
    snel verder ^^

    1 decennium geleden
  • hartje1D

    snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen