Foto bij new youth

ik kon mijn ogen niet geloven... een zwangere kim! 'kimmieeee!!' schreeuwde ik en beneden hoorde ik mijn ouders en robin lachen. nog geen uurtje later waren we weer aan het praten alsof we 15 waren.

ik had ook aan haar uitgelegd wat er allemaal was gebeurd, zij begreep me ook en vergaf me net als iedereen die mij lief is. nadat mijn moeder ons had geroepen voor het eten was kim nog steeds hier.
ik had gevraagd na het eten van wie ze zwanger was. 'van Jim.' zei ze.
'ECHT JIM?!' vroeg ik zwaar verbaasd. 'echt waar de liefde van je leven heeft je eindelijk de grote vraag gesteld?' 'Ja!' antwoordde ze met een big smile en ze liet haar linker hand zien. wat ik zag was een mooie gouden ring met een klein wit diamantje.

na het eten gingen we nog even naar buiten. toen we langs de steeg liepen waar Jack mij bijna had vermoord werd ik warm van binnen. ook toen ik stond te staren naar het raam van de apotheek waar ik Jack zijn mes zag pakken in de weerspiegeling haalde Kim mij abrupt uit mijn dromen. ze vgroeg of ik ook kinderen had. 'ja wel 2.' zei ik droogjes.
'2?!' vroeg ze verbaasd. 'ja maar ik heb ze geadopteerd... het waren weesjes die Jack en ik zagen in een steegje op zoek naar iets te eten. we namen ze mee naar huis omdat zei dat ook wilden en hebben ze in huis genomen.' 'oo haha nu snap ik het.' zei Kim. nadat we thuis kwamen ben ik meteen in bed gedoken toen Robin midden in de nacht innens mijn kamer binnen kwam. 'ik heb een nachtmerrie gehad mag ik bij jou in bed Melody?' vroeg hij. 'tuurlijk mag dat grote man. vertel eens waar de droom over ging' 'nou eerst zag ik jou en toen een andere man met een mes. ik zag dat hij het mes aan jou gaf en dat jij een vrouw vermoorde.' zei hij. 'ik weet waarom je die dromen hebt maar ik heb me echt gebeterd! ik zal zoiets nooit meer doen echt waar. anders mag je mij een mep verkopen en een lekker chocolade koekje opeten voor mij gezicht! want je weet dat ik dol ben op chocolade koekjes!' zei ik om hem te troosten. 'haha oke dat doe ik... trute melody.' 'truste Robin.' en zo vielen we allebei in slaap.

Reageer (1)

  • D3M1

    Robin is echt schattig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen