Foto bij 4#

Veel Plezier! (flower)

Minah pov
Ik zat te kijken in zijn Flashback en zag dat nog een meisje van Konoha bij de Akatsuki hoorde en toen kwam Sasuke ook. Dus zei ze het tegen Itachi. Itachi ging naar zijn kamer en legde alle spullen klaar om Sasuke te vermoorden, toen kwam opeens Tobi binnen getormd. Hij viel over de spullen en Itachi begon bijna Tobi en die meisje te vermoorden omdat Tobi erop viel en omdat zij over Itachi water gooide. 'En Tobi zagen we terug maar dat meisje nooit meer want niemand weet wat er met haar gebeurde' zei Pein.
'Hoe heet ze?' vroeg ik. 'Ze heet Mia maar hoezo wil je dat weten en wat ga je doen want die blik bevalt me niet echt' zei hij een beetje bang.'Dit word leuk!' zei ik in me handen vrijvend en raar en eng lachend.'Muhahahahhahahahhahhahaha'lachte ik. Ik ging zo snel mogelijk naar mijn kamer en ging me leptop pakken. Ik zocht op het internet naar Mia en keek of ze op internet stond. Ze stond op internet en had haar e-mail er ook bij geschreven dus mailde ik haar. Lieve Mia,
Ik zit sinds een tijdje bij de Akatsuki en hoorde dat je er ook vroeger bij was. Ik wou vragen of je misschien weer kon komen en dan beschermt Pein je wel voor Itachi want die houd ons wel in de gaten volgens mij xD. Maarja wil je plzzz weer terug komen?

Groetjes, Minah de Nieuweling van de Akatsuki

Ik stuurde de mail naar haar en deed de leptop uit. Ik ging naar binnen en duwde Deidara van de bank en ging naast Itachi zitten. Ik dacht in mezelf van Fijn nu zit ik naast de Uchiha knul die mensen vermoord. Agghh het is omdat k wil zitten.
Ik werd hartstikke moe en viel opeens in slaap. Ik leunde op Itachi en dat was best fijn moet ik toegeven. Ik werd de volgende morgen wakker en zag dat ik in me kamer was. Ik was opgelucht en kwam uit me bed. Ik wou net naar de wc maar toen riep Pein me en dat ging ongeveer zo
Pein:'Minah naar beneden'
Minah:'Wachtt evenn ik wil nog even naar de badkamer'
Pein:'Neejj je komt nu!'
Minah:'Maar ik moet zo nodigg'
Pein:'Doe het maar in je eigen tijd'
Minah:'Dit IS mijn eigen tijdd!'
Pein:'Touché, kom nou maar naar beneden'
Minah:'Okeyy okey =.= '

Ik kwam naar beneden en ik gilde keihard!'AAAHHH JONGENS WORD WAKKER SASUKE IS ER!'schreeuwde ik.

Reageer (1)

  • sasomi

    oooeee
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen