Ík boerde een vlam vuur uit. De mensen om mij heen klapte en juichde dronken. Sasuke zat al schopend te dansen en zong een raar liedje. Dit is niet precies wat ik bedoelde met ‘iets wilds’, maar het kan er mee door. Ik pakte nog een blikje van de tafel en dronk het in één keer op. Kabuto kwam naar mij toe gelopen. ‘Hoi schoonheid geef mij eens een kusje.’ Nadat hij dat gezegd had probeerde hij zijn lippen op de mijne te drukken. ‘Ik ben misschien dronken, maar nog niet zo dronken!’ Riep ik. Ik schopte met al mijn kracht die ik in mij had in zijn ballen. Kabuto viel op de grond. Iedereen was stil en keek mij aan. Na een lange stilte begonnen ze allemaal te juichen ,en trokken ze Kabuto’s kleren uit. Sasuke verbrandde Kabuto’s kleren met zijn Fire jutsu. Kabuto lag op de grond te kwijlen. Blijkbaar wist hij niet dat hij naakt was.
Na een uur feesten lag iedereen op de tafel of op de grond te snurken. Ik lag op de bank. Orochimaru kwam naar binnen gelopen. ‘Watte fak?!’ Schreeuwe Orochimaru. Orochimaru keek de kamer rond en uiteindelijk vestigde hij zijn ogen op mij. Ik keek hem met mijn droogste gezicht aan. ‘Hallo uitgeruktebaarmoedernaaier.’ Ik gooide er ook nog eens een lange boer erachter aan. Orochimaru rolde zijn ogen weg en liep de kamer uit.
De volgende dag had ik een ongeloofelijke kater. Ik kijk rond en zag dat sommige wanhopig probeerde op te staan. Kabuto was ook wakker. Hij stond op. Volgen mij wist hij nog steeds niet dat hij geen kleren aanhad. Ik wees naar hem en lachtte. ‘Wat heb jij een kleine!’ riep ik. Iedereen keek naar Kabuto. De meestte waren nog dronken genoeg om te lachen, de andere grinnikte gewoon. Orochimaru kwam de kamer binnen. ‘Chiyo en Sasuke kom met mij mee!’ hij gebaarde ons naar hem toe. Ik stond op. Van mijn schoot vielen tientallen blikje. Sasuke wreef in zijn ogen en liep met mij mee. Orochimaru nam ons mee naar buiten. ‘Een paar experimenten van mij zijn ontsnapt. De experimenten hebben een gang gevormd en willen mij aanvallen. Ik wil dat jullie hun maar een laten zien dat ze nooit tegen mij hadden moeten keren!’ Hij keek ons duivels aan. Sasuke keek heel expressie loos naar Orochimaru en knikte. Ik knikte ook. Hij gebaarde ons om te gaan.
Sasuke en ik waren al een tijdje weg. We hadden de hele weg niks tegen elkaar gezegd. Sasuke en ik hebben elkaar nooit echt gemogen. Orochimaru had mij eens een keer met Sasuke op een missie meegestuurd, omdat hij het anders niet aan kon. Dit vatte Sasuke niet goed op, en sindsdien ziet hij mij als een teken dat hijzelf zwak is. Ik stopte met rennen. Sasuke stopte ook en keek mij aan. ‘Het gaat vast sneller als ik hun chakra probeer op te sporen.’ Zei ik tegen Sasuke. Ik kon net zoals Karin chakra voelen. Dat komt doordat ik een keer perongeluk Karin in haar enkel had gebeten en haar bloed/chakra voor een deel had op gezogen. Ik zal het uitleggen. Ik heb een kekkei genkai, daarmee kan ik iemand jutsu’s of kekkei genkai overnemen door zijn bloed te drinken. Het bloed moet natuurlijk nog wel vers zijn. Het is niet zo easy als je denkt hoor, als ik bijvoorbeeld ook een sharingan wil hebben komt er een ritueel van wel twee dagen aan te pas. Maarja, hier wil ik dus mee zeggen dat wil ik een hele sterke jutsu overnemen het langer duurt dan een simpele jutsu. Ik stond stil en concentreerde me. Ik voelde Sasuke’s chakra. Na een tijdje voelde ik ook andere chakra vormen. ‘Ze zijn in een dorpje ten westen van ons.’ Ik wees naar het westen. ‘Als het dorpje hun onderdak verleend moeten wij hun ook uitmoorden.’ Zei Sasuke kil. Ik keek naar mijn voeten. Een heel dorp uitmoorden? Dat had ik nog nooit eerder gedaan. Sasuke en ik keken elkaar aan en knikte. We rende naar het westen. We trokken allebei alvast onze chakra zwaarden. Ik likte langs mijn lippen. Ik had wel trek in wat nieuwe jutsu’s.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen