Foto bij Hate and fear to lose control

nadat Jack ook was gaan zitten hebben we samen nagedacht... we moesten dit zelf oplossen! als we de politie erbij zouden halen zouden ze erachter komen dat hij the Ripper is! zonder dat we het doorhadden was het alweer dag. Ik had geen trek in ontbijt en Jack zo te zien ook niet echt.

nadat we naar de kluis waren gegaan en 2000 pond eruit hadden gehaald gingen we naar de afesproken plek zoals er in de brief stond. En daar stond hij... met Toby en Mary aan zijn rechter hand. ik smeekte hem ze geen pijn te doen maar daar was het al te laat voor. hij hief zijn arm en *pats!* en een gil van Mary galmde door de steeg. ik dook in Jack's armen die mij meteen omhelsde. toen ik weer opkeek zag ik Mary tegen de muur aan liggen op de grond met Toby naast haar. ik werd gek... h-hij moest dood!!
ik zette al een stap naar voren om hem een mep te verkopen maar ik werd gestopt door jack's hand die op mijn schouder lag. toen ik die man aankeek moest ik denken aan mijn gehandicapte broertje Robin... Ik barste in tranen uit en viel op de grond. hij zei toen: 'Geef het geld dan krijg jij je schooiertjes terug.' toen ik het woord schooiertjes hoorde werd ik echt link! ik voelde mijn bloed stromen en mijn hart sneller slaan. ik pakte de zak geld op en zij dat ik eerst mijn kinderen wilde. ; goed ga maar naar je mama stelletjes ratten!' zei hij op een dreigende toon. ze liepen naar jack en klampte zich vast aan zijn armen. ik gaf hem het geld en draaide me om. toen ik weg wilde lopen zei hij nog 'Ik ken je van het verleden... toen was je nog lief...' tegen mij. ik draaide me om om nog een keer terug te kijken en toen drong het tot me door! h-het was mijn vader!

'mijn bloedeigen vader hoe kan hij dat in hemelsnaam doen?!' vroeg ik op bed toen we weer thuis waren. Jack wilde me kalmeren maar dat lukte niet. toen ik neer plofte op bed werd ik geteisterd door een nachtmerrie. mijn vader die Toby en Mary vermoordde. het was vreselijk. ik schrok wakker en Jack vroeg wat er was. 'I-Ik ben zo terug.'

Reageer (1)

  • D3M1

    klote vader

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen