Neem abo please! Omdat ik zo van Louis hou (flower) en van Safie en van jullie (H)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • kryptonarry

    Je schrijft echt goed en Jake is helemaal niet verwijfd echt super dat je een goed rapport hebt
    (ik heb net mijn rapport gekregen en ik heb VWO!)
    + een nieuw hoofdstukje met Blake(H) er in echt geweldig Gewoon;)

    1 decennium geleden
  • Jamezzz

    Whahahaha hij is wel een beetje meisjesachtig ja (ik ben dus wel een jongen hea) maar dat maakt niet uit joh! Dat geeft het voor mij juist een extra dimensie :P Maar even serieus hea... Abo's weg? Wat is er mis met mensen? Ik snap dat echt niet.... Ik kreeg net namelijk weer een glimlach toen ik zag dat er een nieuw hoofdstuk was :D En hoe zit dat met Heath? Is hij ook homo? Omdat Jake eerst zei: "Het is mijn schuld dat hij opnieuw met meisjes aanpapt, met de verkeerde meisjes." Dus met andere woorden, is hij homo en neemt hij meisjes om het te verbergen of ging het om het feit dat hij met de verkeerde meisjes aanpapt? Owja en is die Hoofdchearleader zo slecht dan? Ik begrijp meestal van andere jongens dat cheerleaders domme maar knappe meisjes zijn :P:P:P Nouja ik vind mijn reactie wel weer lang genoeg xD Snel weer verder en mooizo dat je oma en je rapport goed gaan :D


    Snel verdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah (yeah)

    1 decennium geleden
  • Smythe

    Oooke. Je hebt gelijk, ik heb het niet door nee :P Ben benieuwd (A) En super leuk stukje! En ik heb geen idee waarom je abo's weggaan, want I LOVE THE STORY :O Snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    haha, nou weet je ik zou niet weten hoe een jongen precies denkt dus ik kan er ook niet te veel over zeggen;) voor mij is het goed genoeg alsof hij een jongens is hoor:)
    MOOIMOOIMOOI! Een mooi rapport, beter met je oma, weer een hoofdstukje:D Mijn dag kan niet meer kapot (oké dat is heel onlogisch, maar ik ben blij voor jouw rapport (de mijne is namelijk alles behalve goed) en voor jouw oma en ik ben voor mezelf blij dat er een nieuw hoofdstukje is:)
    Ik heb geen idee waarom je abo's verliest!
    Ja misschien dat die mensen niet van de laatste zoetsappige hoofdstukken houdenxD maar ik zie neit in wat beter zou kunnen. Alhoewel heel misschien iets drama, maar mijn gevoel zegt dat je daar al mee bezig bent:)
    snel verder?!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen