Foto bij Change 3

Niall en ik stonden voor mijn voordeur. 'I can't find my keys' zei ik tegen mezelf, wat ik vaker doe. 'FINALLY' Ik deed de deur open en liet Niall binnen. 'Cool house' zei hij. Mijn huis was niet zo groot, maar ook niet heel klein. Precies een normaal huisje. 'I'll show you your room' We liepen naar boven en ik liet hem zijn kamer zien. Toen hij binnenkwam sprong hij op bed. Toch wat kinderlijker dan ik dacht, maar het was grappig. Toen hij uitgesrpongen was gingen we op bed zitten praten. Hij zei dat hij me beter wilde leren kennen en hij begon vragen te stellen. 'What are your hobby's?' was zijn eerste vraag. 'I don't have much hobby's but like to play piano' 'Cool, i play guitar.' zei Niall. 'Is piano playing not very difficult?' Piano isn't that dufficult, i learned to play piano when i was only 5 years old' Zo ging het gesprek ook door tot aan het avondeten. Mijn moeder dacht (omdat hij uit Ierland komt) om eens lekker allemaal Hollandse dingen te maken. Op tafel zag ik kroketten met boerenkool. Was mijn moeder gek geworden ofzo. Hoe kan je DIE twee dingen nou weer combineren?! Niall leek het niet erg te vinden want hij zat al aan tafel en was van plan om het eten op te scheppen. Ik was nog maar op de helft van mijn eerste bord, toen Niall alweer aan zijn 2e bord begon. 'Why do you eat so much?' vroeg ik zo netjes mogelijk. 'What, i'm not doing anything illigal, do i? hij lachte en hij eette door.
Na het eten liepen we naar de tuin. We moesten waterballonen maken voor de opdracht morgen. Ik was bezis om de balonnen in een tas te doen, totdat Niall een waterballon op me gooide. PATS! Ik was helemaal doorweekt. 'NIALL! WHAT ARE YOU DOING?' riep ik, en ik pakte een andere waterballon om terug te slaan. PATS! Recht in zijn nek. 'AAAH' riep Niall terwijl zijn rug langzaam donkerder werd. Hij pakte 2 waterballonnen en gooide ze 1 voor 1 op me. Ik gooide er snel nog een paar terug. Uiteindelijk hadden we alle waterballonnen opgemaakt en waren we gestopt. Ik ging schopte mijn slippers uit en ging op de steiger zitten met mijn voeten in het water. Niall schopte zijn sneakers uit en kwam naast me zitten. 'I think we have to start all over again' zei hij. 'Yes, i think so' antwoordde ik. Er was een windvlaag, door dat natte water leek het nu nog kouder. Ik deed mijn armen over elkaar en ik begon te rillen. Niall kwam dichterbij zitten en sloeg zijn arm om me heen. Hij keek me aan en zei: 'Are you still cold?' Ik begon te blozen en zei: 'Not anymore' Samen keken we naar de zonsondergang, daarna gingen we snel naar binnen toe en naar bed, want de rest van de week zou heel druk worden.

Reageer (3)

  • BlondandTattoos

    ik zet hem op de bladwijzer. want ik schrijf ook nog 3 eigen story's. 2 met vrienden en 1 zelf. zou je mijn verhaal kunnen lezen? hij heet just a normal girl

    ik vind het nu al een leuk verhaal

    1 decennium geleden
  • HarrysCats

    OMG, ROMANTISCH!

    BRB, SNEL FF WATERBALLONNEN KOPEN GNANA

    1 decennium geleden
  • NaomiHoran

    Ghehe nat water :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen